Σοφία Καρβέλα: Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά της

Η Άννα Βίσση έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη και τους εγγονούς της.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, πόσταρε πριν λίγη ώρα μερικές σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της. Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της προς την Σοφία ως μητέρα ενώ η αδυναμία που τρέφει στα εγγόνια της είναι γνωστή.

Η Σοφία Καρβέλα και ο σύζυγός της, ζουν και δουλεύουν στην Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να έρχονται στην Ελλάδα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες για διακοπές. Αυτό έχει φέρει μαμά και κόρη ακόμη πιο κοντά αφού τα χιλιόμετρα μπορεί να τις χωρίζουν ωστόσο η αγάπη τους μεγαλώνει περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς και συγκίνησης για όλες τις μανούλες του κόσμου. Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό του #Mother'sDay, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές throwback φωτογραφίες της λατρεμένης της κόρης με τους γιους της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας είναι εμφανής αφού τα μαλλιά της είναι αρκετά πιο κοντά και πολύ πιο ξανθά συγκριτικά με το παλιό της look. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και μόνη σου όλα τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δες επίσης: Oι celebrities που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με τα παιδιά τους

Πηγή φωτογραφιών: @annavissiofficial

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης