Η κίνηση που αποδεικνύει πως ο χωρισμός Snik-Ηλιάνας είναι οριστικός

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Ένα θέμα που μας απασχόλησε ιδιαίτερα πριν από κάποιες εβδομάδες, ήταν η εξέλιξη στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όμως η σχέση τους φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο της πια.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τα γκρίζα σύννεφα ανάμεσα στο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό, κάτι όμως που κόσμος του στενού περιβάλλοντός τους, διέψευσε.

Παρά το γεγονός πως και τότε υπήρχαν τα απαραίτητα στοιχεία, κανείς δεν πείστηκε για τον χωρισμό και διάλεξε να πορευθεί με τη διάψευση της είδησης αυτής, η οποία όμως δεν ήρθε δια στόματος Ηλιάνας ή Snik.

Σήμερα μαθαίνουμε ωστόσο, πως ο χωρισμός τους είναι πια οριστικός και γι’ αυτό υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις.

Η Νάνσυ Παραδεισανού σήμερα, μέσα από το Πρωινό μας αποκάλυψε, και μετά μπήκαμε και τσεκάραμε σαφώς, πως ο Snik έχει σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες του με την Ηλιάνα από το Instagram account του, ενώ και η Ηλιάνα έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Τις περισσότερες φωτογραφίες επίσης έχει σβήσει και η Ηλιάνα, η οποία έχει αφήσει μόνο μία (εκείνη της Πρωτοχρονιάς) στο account της.

Και αναρωτιόμαστε έχεις πειστεί ή χρειάζεσαι κι άλλες αποδείξεις;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης