Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποτελείωσε τον Δούκα και το Twitter τον δόξασε (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η χαριστική βολή δόθηκε από τον ίδιο του τον γιο.

Ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών φάνηκε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πολλά υποσχόμενος. Ήμασταν φαν του ζεύγους Νικηφόρος-Ασημίνα, όμως μικρός γιος του Σεβαστέϊκου ανέβηκε περισσότερο στα μάτια μας, όταν άρχισε να κινείται εναντίον του Δούκα προκειμένου να τον ξεσκεπάσει για την βιομηχανική ζώνη που ετοίμαζε.

Ο Νικηφόρος κατάφερε χωρίς να κινήσει υποψίες, να στρέψει τα βλέμματα εναντίον του Δούκα και όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση αυτή, αναγκάζοντάς τον να γίνει φυγάς και να εξαφανιστεί για περίπου 6 χρόνια και να μη συλληφθεί.

Ήταν μία από τις πολλές φορές που θαυμάσαμε τον Νικηφόρο για τις πράξεις του απέναντι στον Δούκα, μέχρι τη στιγμή που συμμάχησε μαζί του για τα καπνά (χωρίς όμως να ξέρει πως τον κοροϊδεύει).

Αφού το σχέδιο του Δούκα ανακαλύφθηκε και ο Νικηφόρος έχασε σχεδόν τα πάντα, έκανε την κίνηση ματ και έδωσε τα χωράφια και την πλειοψηφία του συνεταιρισμού στον Μιλτιάδη.

Όμως η χαριστική βολή δόθηκε εχθές. Η Ελένη πήγε σε μία δημοσιογράφο προκειμένου να αποκαλύψει την απάτη του Δούκα με το συμβόλαιο και τον συνεταιρισμό, και εκείνη την ρώτησε αν ο Νικηφόρος θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενά της. Η Ελένη προβληματίστηκε, όμως ο Νικηφόρος μας εξέπληξε για ακόμη μια φορά.

Μία ένσταση είχε σε σχέση με το άρθρο της Αθηνιώτη και αυτό ήταν πως δεν ήταν αρκετά όσα γράφτηκαν. Κάπως έτσι λοιπόν, εκείνη κάθισε στη γραφομηχανή του και ο Νικηφόρος έδωσε τη χαριστική βολή δίνοντάς της περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Twitter φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα βράδυ σαν αυτό, και αποθέωσε τον Νικηφόρο για τη στάση του, για ακόμη μια φορά. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε, ο Δούκας έγινε έξαλλος και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης τη Δευτέρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης