Ατύχημα για τον Robert De Niro: Η μεταμεσονύκτια πτήση στη Νέα Υόρκη

Ο 77χρονος ηθοποιός τρόμαξε την παραγωγή της νέας του ταινίας.

Σαφώς και τα γυρίσματα μίας ταινίας απαιτούν πολύ κόπο. Τόσο από την πλευρά των ηθοποιών όσο και από αυτήν ολόκληρου του συνεργείου μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η κάθε ταινία έχει τις δικές της απαιτήσεις και, ανάλογα με τις σκηνές που πρέπει να γυριστούν, οι ηθοποιοί ή οι κασκαντέρ αναλαμβάνουν τα αντίστοιχα. Ακόμα κι έτσι, όμως, μπορεί και να υπάρχουν ατυχήματα.

Ο Robert De Niro, συγκεκριμένα, υπέστη ένα τέτοιο ατύχημα την ώρα που βρισκόταν στην Oklahoma για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Killers of the Flower Moon». Ο 77χρονος ηθοποιός τραυμάτισε τον τετρακέφαλό του, αλλά όχι την ώρα που γύριζε την ταινία. Απλώς έτυχε να συμπέσουν χρονικά.




«Ο De Niro τραυμάτισε τον τετρακέφαλό του και θα τον κοιτάξουν ιατρικώς στη Νέα Υόρκη», είπε ο αντιπρόσωπός του.

Όσον αφορά στην παραγωγή της ταινίας, αυτή δεν αναμένεται να καθυστερήσει. Ο DeNiro είχε τελειώσει τις σκηνές που ήταν να γυριστούν μέχρι εκείνη τη μέρα και το πρόγραμμά του ούτως ή άλλως ήταν κενό για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ευτυχώς, το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό και ο ηθοποιός πήρε μία μεταμεσονύκτια πτήση για τη Νέα Υόρκη, ώστε να δει όσο πιο άμεσα γίνεται τον γιατρό την Παρασκευή -χτες-.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης