Angelina Jolie: Η δήλωση που επιβεβαίωσε όλες τις δυσκολίες της ζωής της

Η διάσημη ηθοποιός ταυτίστηκε με τον νέο της ρόλο, αλλά αυτό κρύβει πολλά για τα βιώματά της.

Η ζωή της Angelina Jolie έχει γίνει κοινή γνώση. Τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό της, αφού ούσα από μικρή στα ενδότερα του Hollywood, τα media πάντα την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα.

Πέρα από το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι, όμως, η προσωπική της ζωή και δη η σχέση και ο γάμος της με τον Brad Pitt ήταν πρώτο θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια. Ακόμα και όταν με την πάροδο του χρόνου, ήρθε το διαζύγιο και οι δυο τους βρέθηκαν σε δικαστικές διαμάχες σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους.

Πολλοί υποψιάζονταν ότι η ηθοποιός μετά τον χωρισμό δεν ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι, βέβαια, να μας προκαλεί εντύπωση, αφού μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική τροπή στη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της. Όμως, ειδικά το πρώτο διάστημα, δεν τοποθετήθηκε ανοιχτά πάνω στο θέμα.




Τώρα, όμως, έχει περάσει πια αρκετός καιρός και η 45χρονη ηθοποιός, εν μέσω της προώθησης της νέας της ταινίας «Those Who Wish Me Dead», αποκάλυψε στο Weekend Sunrise κάτι πολύ σημαντικό για τον χαρακτήρα που υποδύεται. Αυτό, μάλιστα, με μία καλύτερη ανάλυση, συνδέεται με τη δική της προσωπικότητα και απευθύνεται εμμέσως πλην σαφώς στα όσα έχει ζήσει και στις δυσκολίες που την έχουν σημαδέψει.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν μαζί της περισσότερο, μπορούν να ταυτιστούν στο να νιώθεις διαλυμένος, ράκος, ατελής. Είναι (ο χαρακτήρας) ίσως περισσότερο κοντά σε εμένα απ’ ό,τι άλλοι χαρακτήρες», είπε χαρακτηριστικά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης