Η Meghan Markle ποζάρει με το εξώφυλλο περιοδικού που απεικονίζει την Kate Middleton

«Τα ψέματα έρχονται στο φως», λένε όλοι μετά από τις αποκαλύψεις.

Μια παλιά φωτογραφία της Meghan Markle που ποζάρει κρατώντας ένα περιοδικό που έχει στο εξώφυλλό του την Kate Middleton κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς της ότι ήταν «αφελής» και δε γνώριζε πολλά για τον Harry όταν εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια.

Στην συνέντευξή της στην Oprah τον περασμένο Μάρτιο, η Markle είχε πει συγκεκριμένα ότι «δε μεγάλωσε γνωρίζοντας πολλά για τη βασιλική οικογένεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα που δείχνει την ίδια το 2014, να φιγουράρει με το εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους, τραβήχτηκε δύο χρόνια πριν από τη στιγμή που η Δούκισσα του Sussex συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Harry.

«Είπε ότι δεν είχε κάνει καμία έρευνα για τον Harry ή την οικογένειά του πριν παντρευτεί!» έγραψε ένας χρήστης σε σχόλιό του στο Twitter. «Ήταν επειδή ενδιαφερόταν περισσότερο για αυτό που είχε η Kate;», έγραψε ένας άλλος. «Έχει καταδιώξει τους Royals για χρόνια»,σχολίασε ένα ακόμη Tweet.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι επεσήμαναν το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία κρατώντας ένα περιοδικό που τυγχάνει να έχει εξώφυλλό του την Middleton δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Markle ήταν παθιασμένη με την οικογένεια του Harry. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η υποτιθέμενη αφέλεια της Μάρκλ έχει φαινομενικά διαψευστεί.

Τον Μάρτιο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο που ισχυριζόταν ότι η ηθοποιός του Χόλιγουντ στο blog της έγραφε για την επιθυμία της να γίνει πριγκίπισσα.

«Οι ενήλικες γυναίκες φαίνεται να διατηρούν αυτήν την παιδική φαντασία», έγραψε σε μια δημοσίευσή της το 2014. «Κοιτάξτε απλώς τη δόξα και τις περιστάσεις που περιβάλλουν τον βασιλικό γάμο και την ατελείωτη συζήτηση για την Πριγκίπισσα Kate».

Η Markle είπε επίσης στην Oprah ότι η Kate την έκανε να κλαίει πριν τον γάμο της ενώ η Middleton φέρεται να έβαλε τέλος μετέπειτα σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Δεν είναι λίγα τα tweets κάτω από την εν λόγω φωτογραφία που βγήκε στο φως, που αναφέρουν πως «Τα ψέματα έρχονται στο φως» για την Meghan.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης