Η Ειρήνη Καζαριάν ποζάρει με μαγιό με τον σύντροφό της στις Μαλδίβες (photos)

Το μοντέλο και ο αγαπημένος της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR, "Greece’s Next Top Model" (#GNTM) όπου αναδείχθηκε νικήτρια. Μπορεί να μην ήταν το φαβορί εξαρχψής ωστόσο εν τέλη δικαιώθηκε και κέρδισε επάξια το έπαθλο αλλά και τον τίτλο του πρώτου εγχώριου GNTM.

Το όμορφο μοντέλο δεν ακολούθησε καριέρα στο εξωτερικό όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιό της αλλά συνεχίζει να κάνει επιλεκτικές δουλειές στο χώρο του modeling και της υποκριτικής. Την ίδια ώρα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα

Τους τελευταίους μήνες η Ειρήνη ή Noune ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αθλητή κολύμβησης, Ιωσήφ Ψωμά, με τον οποίο συζεί στην Κύπρο. Οι δυο τους είναι full ερωτευμένοι και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται στα social media.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για την Ειρήνη Καζαριάν και τον αγαπημένο της κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link.

Απόδραση για δύο

Το όμορφο ζευγάρι ταξίδεψε στις Μαλδίβες για να απολαύσει εξωτικές διακοπές σε ένα πραγματικά ονειρικό μέρος. Τόσο η Ειρήνη αλλά και ο σύντροφός της δεν σταμάτησαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και full in love με φόντο τα τυρκουάζ νερά. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που πόσταραν μας έκαναν να ζηλέψουμε και να μεταφερθούμε νοερά σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη.

Πηγή φωτογραφιών: @nounekazaryan



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από την εξωτική απόδραση του ζευγαριού στις Μαλβίδες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης