Ο Matthew Perry και η Molly Hurwitz χώρισαν λίγο μετά την πολυαναμενόμενη επανένωση των Friends

Sabine Camhi

Ο Matthew Perry διέλυσε τον αρραβώνα του!

Επέλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους ο Matthew Perry, με την λογοτεχνική διευθύντρια, Molly Hurwitz. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγο μετά την προβολή του «Friends Reunion» και πολλοί fans της σειράς φαινόμενο θεωρούν πως μένει πιστός στο μύθο του εργένη Chandler Bin.

O Chandler είχε τεράστιο φόβο δέσμευσης στη σειρά. Να σημειώσουμε επίσης πως πολλοί θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο Matthew Perry δεν φαινόταν στα καλύτερά του στο Reunion Special και πολλοί ανησύχησαν για την υγεία του.

Τι συνέβη κι έμεινε πάλι μόνος

Ο 51χρονος ηθοποιός και η 29χρονη πρώην σύντροφος του, διατηρούσαν σχέση από το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν από τη σχέση του με την Molly, ο ηθοποιός ήταν για έξι χρόνια με την ηθοποιό Lizzy Caplan αλλά χώρισαν το 2012.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο τηλεοπτικός Chandler δήλωσε με χιούμορ: «Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, έτυχε να είναι με την ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη».

Ο Matthew Perry αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε την καλύτερη γυναίκα στον κόσμο

Μίλησε ξανά στο περιοδικό για τον χωρισμό του, λέγοντας (σύντομα και χωρίς ίχνος χιούμορ): «Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν κι το συγκεκριμένο είναι ένα από αυτά. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης