Η Σπυροπούλου έχασε 9 κιλά και το γιορτάζει με ΑΥΤΟ το μπικίνι - Μαζί σου Κωνσταντίνα!

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η παρουσιάστρια είναι πιο fit από ποτέ και απολαμβάνει τις βουτιές της.

Λίγο πριν το τηλεοπτικό της comeback, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις βουτιές και τις διακοπές της! Η νέα παρουσιάστρια του "Αγρότης Μόνος Ψάχνει" (έρχεται στον ΣΚΑΙ) ταξίδεψε μέχρι την γενέτειρά της, την Ρόδο όπου πηγαίνει ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι για να δει την οικογένειά της, και φρόντισε να... μας κάνει να ζηλέψουμε όλες εμάς που μείναμε στην πόλη!

Την συγχωρούμε όμως καθώς αυτή την περίοδο η Κωνσταντίνα φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της, ανανεωμένη, με νέα τηλεοπτική στέγη και πολύ ερωτευμένη (με τον επιχειρηματία Βασσίλη Σταθακωστόπουλο)...

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της



Η Κωνσταντίνα ήθελε να ξεφορτωθεί μερικά περιττά κιλά και άλλαξε εντελώς τον τρόπο ζωής της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, με τη βοήθεια πάντα του συντρόφου της, έβαλε ενταντικά τη γυμναστική στη ζωή της ενώ παράλληλε ακολούθησε μια πιο υγιεινή διατροφή. Κατά την διάρκεια της καραντίνας έπαιζε καθημερινά τένις, έκανε ποδήλατο και αερόβια γυμναστική με αποτέλεσμα να χάσει 9 κιλά και να δείχνει πιo fit από ποτέ.

Και όπως κάθε γυναίκα που πετυχαίνει τον fitness στόχο της, φόρεσε ένα σούπερ σέξι fashion item για να το γιορτάσει. Η Κωνσταντίνα μόλις επέστρεψε στην πρωτεύουσα, φόρεσε αυτό το μπικίνι, το οποίο χρειάζεται λίγη τόλμη να το επιλέξεις είναι η αλήθεια, επισκέφθηκε την Αθηναϊκή ριβιέρα και πόζαρε στον φακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η #QueenDina είναι φέτος η έμπνευσή μας για #bikinibody. Κάπου εδώ εμείς χειροκροτούμε για την αυτοπεποίθησή της!

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσαμε να μην ψάξουμε το υπέροχο μαύρο μπικίνι της που όπως είδαμε είναι από το brand Atlas Bikini.

Η διαφορά στο σώμα της συγκριτικά με πέρσι είναι εμφανής ωστόσο εμάς μας άρεσε η Κωνσταντίνα και στην πιο juicy εκδοχή της.


Πηγή φωτογραφιών: @konstantinaspyropoulou


Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της παρουσιάστριας:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης