Αυτός είναι ο λόγος που ο Gunther από τα Φιλαράκια απουσίασε από το reunion

Sabine Camhi

Η είδηση αυτή προκάλεσε θλίψη σε όλους τους θαυμαστές της σειράς!

O star από τα «Φιλαράκια», James Michael Tyler, αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του προστάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ηθοποιός εμφανίστηκε διαδικτυακά στην παρέα. Να θυμίσουμε πως ο James ενσάρκωνε για 10 χρόνια τον ρόλο του Gunther, ο οποίος δούλευε στο καφέ όπου σύχναζαν οι ήρωες της σειράς, το Central Perk.



Ο 59χρονος ηθοποιός μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο του προστάτη από τον Σεπτέμβριο του 2018. Αυτή η καλπάζουσα μορφή έκανε μετάσταση στα κόκαλα και σήμερα βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο. Ο James αποκάλυψε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να πάει εκεί, αλλά καθώς ο καρκίνος έκανε μετάσταση και τώρα είναι παράλυτος από την μέση και κάτω, αυτό δεν ήταν δυνατόν.



Ο James πρόσθεσε ότι το γεγονός πως πήρε μέρος στην επανένωση, ακόμη και διαδικτυακά, «ήταν γλυκόπικρο, ειλικρινά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα. Ήταν απόφασή μου να μη συμμετέχω με φυσική παρουσία και να κάνω εμφάνιση μέσω zoom, κυρίως γιατί δεν ήθελα να είμαι ο λόγος στενοχώριας. Δεν ήθελα να είμαι ‘Και επί τη ευκαιρία, ο Gunther έχει καρκίνο’» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή Today. Ο James δήλωσε επίσης στον παρουσιαστή Craig Melvin πως «κάποια στιγμή θα με νικήσει».



Ο ηθοποιός ανέφερε ότι οι παραγωγοί γνώριζαν τη διάγνωσή του «για μεγάλο χρονικό διάστημα», ενώ τα μέλη του καστ το έμαθαν μάλλον πιο πρόσφατα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης