Josephine: Έβαλε «φωτιά» στα MAD VMA's- Οι συνεργασίες έκπληξη και η hot εμφάνιση

Η 30χρονη pop star ήταν μία από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς.

Η Josephine ήταν αναμφίβολα μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στα φετινά Mad Video Music Awards. Η 30χρονη pop star εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα δημιουργία Kathy Heyndels και εντυπωσίασε.

Η ξανθιά τραγουδίστρια έβαλε αργότερα φωτιά στο stage όταν εμφανίστηκε με την Efendi και τραγούδησαν μαζί το "Mata Hari". Η νεαρή star ήταν υποψήφια σε αρκετές κατηγορίες και κατάφερε να αποσπάσει 2 βραβεία (Καλύτερο βίντεο pop και Καλύτερο ντουέτο), γεγονός που την καθιστά μία από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς.

«Είναι σαν ψέμα, ότι βρίσκομαι σ’ αυτή τη σκηνή, έχει κόσμο από κάτω. Και να πω ότι είναι το πρώτο μου βραβείο» σημείωσε η νικήτρια Josephine, αφιερώνοντας το βραβείο της «σε όλα τα νέα παιδιά που ονειρεύονται και θέλουν να πάνε μπροστά», είπε η Josephine μόλις παρέλαβε το βραβείο για το Καλύτερο βίντεο στην κατηγορία Pop.

Η Josephine με δημιουργία Celia Kritharioti.

Το ντουέτο με τον Γιώργο Σαμπάνη



Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Josephine ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι "Τίποτα". Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σέξι αλλά παράλληλα κομψό μαύρο σύνολο, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το ντουέτο της με τον Madclip στο τραγούδι "Fimi" της χάρισε το δεύτερο βραβείο και έτσι η Josephine αποχώρησε πανευτυχής από τη διοργάνωση.

Το Queen.gr και η Χριστίνα Τσακιρίδου συνομίλησαν με την όμορφη Josephine η οποία μας αποκάλυψε τι φοράει και πόζαρε ευδιάθετη στο φακό.



Πηγή φωτογραφιών: @josephinewendel



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της τραγουδίστριας στα MAD VMA'S.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης