Δωροθέα Μερκούρη: Μου πήρε 47 χρόνια για να βγάλω ΑΥΤΗ τη φωτογραφία - Πρώτη φορά χωρίς make up!

«Για μένα είναι μια μορφή ελευθερίας να ζω το σπίτι μου χωρίς μακιγιάζ»! Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα...  

Οι γυναίκες σήμερα γνωρίζουν καλά πως είναι όμορφες σε κάθε ηλικία, σε κάθε τους στιγμή, ακόμα και λίγα λεπτά μετά τον ύπνο, με ανακατεμμένα μαλλιά, χωρίς make up, χωρίς κραγιόν στα χείλη και μάσκαρα στα βλέφαρα. Η εσωτερική ηρεμία, η αυτοπεποίθηση και ένα αχνό χαμόγελο αρκούν για να υποκλιθείς στη γοητεία τους.

Η Δωροθέα Μερκούρη, παραδέχεται πως η παραπάνω παραδοχή της πήρε 47 ολόκληρα χρόνια για να εδραιωθεί μέσα της ώστε σήμερα να μπορεί επιτέλους να πει πως "Σκέφτομαι ότι στο παρελθόν δεν θα τολμούσα ποτέ να δείξω τον εαυτό μου χωρίς makeup ή έστω χωρίς ένα μολύβι ματιών. Για μένα είναι ένα είδος ελευθερίας να ζω το σπίτι μου χωρίς μακιγιάζ. Μου πήρε 47 χρόνια".

Και, ναι, η Δωροθέα έχει δίκιο. Αν είσαι νέα και όμορφη διάβασε αυτό το insta post δυο φορές. Δεν χρειάζεται να σου πάρει και εσένα τόσα χρόνια για να καταλάβεις πως είσαι υπέροχη, no matter what!



Λίγες ώρες πριν είχε ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του στον αγαπημένο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, με μια σειρά υπέροχων φωτογραφιών:





Ήξερες ότι η Δωροθέα Μερκούρη μαζειρεύει εξαιρετικά; Μπες στην κουζίνα του σπιτιού της να φτιάξετε μαζί μια σούπερ δροσερή και χορταστική σαλάτα με μοτσαρέλα, ντομάτα και βασιλικό:



Δες στην gallery που ακολουθεί επτά insta posts της Δωροθέας που αποθεώνουν την μεσογειακή ομορφιά:

* Πηγή φωτογραφιών: Instagram page @doroteamercuri

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης