Δ. Νομικού: Αμακιγιάριστη και χωρίς ίχνος ρετούς σε αδημοσίευτες photo στη Σχοινούσα (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το νησί της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σχοινούσα πέρασε η Δούκισσα Νομικού φέτος, μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. Η Σχοινούσα είναι το νησί καταγωγής του μπαμπά της, κι ένα μέρος όπου η παρουσιάστρια πέρασε αρκετά από τα παιδικά της χρόνια δημιουργώντας αναμνήσεις.

Δεν πηγαίνει πολύ συχνά εκεί, όμως το φετινό καλοκαίρι τη βρήκε να τριγυρνάει στα στενά της μαζί με τα δύο της παιδιά και αυτό ήταν σίγουρα πολύ όμορφο για εκείνη, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε ο μικρός Σάββας είναι ξεκαρδιστικές

Η πρώτη ανάρτηση από τη Σχοινούσα

Η παρουσιάστρια ανέβασε ξανά πριν από μερικές ημέρες μία φωτογραφία από το νησί γράφοντας στο caption: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα. Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη.

Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε “απέναντι”»;

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της από το νησί της

Η σημερινή της ανάρτηση (20/8/21) περιλάμβανε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές στη Σχοινούσα. Δεν θα δεις σε πολλές τα παιδάκια της, αλλά την ίδια τη Δούκισσα να ποζάρει στον κυκλαδίτικο ήλιο αμακιγιάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας τον φυσικό της εαυτό.

«All we need is the sea. Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την τελευταία μας βόλτα στην όμορφη Σχοινούσα, πριν κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά της και την αποχαιρετήσουμε. Φωτογραφήθηκα σε όποια πανέμορφη βαρκούλα είδα και φύλαξα μέσα στην καρδιά μου όλες τις αναμνήσεις που ζήσαμε με τα παιδιά μας. Εις το επανιδείν όμορφο μου νησί», έγραψε στο caption που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Δες όλες τις φωτογραφίες της από τη Σχοινούσα στη gallery παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης