Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μετά τη συναυλία, τραγουδά πάνω σε skateboard και η φωνή της μαγεύει (video)

Πώς μπορεί και ισορροπεί επάνω στο skate ενώ τραγουδά χωρίς να χάσει ούτε νότα! Μόνο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τα καταφέρνει...

Την έχουμε συνηθίσει να κάνει extreme sports καθώς η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αγαπά τα αθλήματα και κυρίως τη θάλασσα.

Στις διακοπές της εξάλλου όποτε βρίσκει ευκαιρία, βουτά στα καταγάλανα νερά της χώρας μας και κάνει surfbord, ψάρεμα και καταδύσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τη σανίδα της ανά χείρας, δίπλα στα κύματα.



Η θάλασσα είναι η αγάπη της

Σε όποιο παραθαλάσσιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρεθεί, τα κύματα τη μαγεύουν! Όπως γράφει και στα posts της στο Instagram με το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει «Παίζει με τα "νεύρα" του Ποσειδώνα, για να χαλαρώσει».



Διακοπές, οι συναυλίες και η συνεισφορά της στου πυρόπληκτους

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αυτό το καλοκαίρι προτίμησε να συνδυάσει τις διακοπές της με τη δουλειά. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών, επισκέπτοντας πολλά μέρη της Ελλάδας, απολαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο και τις ομορφιές της.

Μάλιστα, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον Αύγουστο την Εύβοια και την Αττική, η ερμηνεύτρια αποφάσισε (μαζί με την Μιχάλη Χατζηγιάννη) να καταθέσουν -ως ελάχιστη βοήθεια προς τους πληγέντες- το σύνολο της αμοιβής τους από τις συναυλίες της Μυτιλήνης όπου βρίσκονταν στις 18 Αυγούστου, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο οποίος διαχειρίζεται έναν ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για τους πυρόπληκτους.



Μετά τη συναυλία στο Κατράκειο, κάνει skate και τραγουδά ταυτόχρονα χωρίς να χάσει ούτε νότα!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβασε χθες βράδυ ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά το τέλος της συναυλίας της στο Κατράκειο. Στο video τη βλέπουμε να βρίσκεται επάνω σ΄ ενα skate και να τραγουδά, διατηρώντας τόσο την ισορροπία της όσο και τον τόνο της φωνής της, κάνοντας όλους τους fans της να μένουν κατάπληκτοι με την θεσπέσια και τόσο σταθερή φωνή της.

Η ίδια έγραψε δίπλα στο post:

Αποφόρτιση μετά τη μοναδική /συγκλονιστική/απίθανη συναυλία στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ!!!Τι ΚΟΙΝΟ!!!! Με ουράνιες φωνές !!! Αδιάκοπη χορωδία , συμμετοχή με συναίσθημα …. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ο Μιχάλης κι εγώ πάρα πολύ !!!!!!!!
Μετά τη συναυλία μου φέρανε αυτό το παιχνίδι και είπα να το δοκιμάσω !!! Έκανα βόλτες στα καμαρίνια γύρω γύρω.
@mhatzigiannis σ' αγαπώ για όλα !!!!« νικητές -χαμένοι»



Επόμενη στάση των συναυλιών τους 31 Αυγούστου στην Τεχνόπολη!

Δες τις φωτογραφίες της ερμηνεύτριας από τις καλοκαιρινές της διακοπές...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης