Καλό Μεσημεράκι: Πρεμιέρα και για τον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια στο Twitter έδωσαν παλμό

Ο Μουτσινάς επέστρεψε και το Twitter έκανε τις παρατηρήσεις του... δίκαια!

 

Αυτή ήταν μία από τις πλέον αναμενόμενες πρεμιέρες της σημερινής ημέρας. Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και μετά την Σούπερ Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη, ήρθε η ώρα για τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα του Σκάι.

Ο Νίκος επέστρεψε με το Καλό Μεσημεράκι και μπήκε με φόρα όπως κάθε σεζόν στα trends του Instagram, κάτω από την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και του GNTM που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ (Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021) στο Star.

Διάβασε όσα είπε ο Μουτσινάς στην επιστροφή του ΕΔΩ

Είναι πολλά τα tweets



Ο Μουτσινάς, με τη Βάνια του πάντα υπερπαραγωγή, με το πλατό που θύμιζε γήπεδο και με τα σχόλια για τα εμβόλια και τον covid19, κατάφερε να δημιουργήσει trend στο Twitter ενώ εντύπωση έκανε και η τηλεοπτική σύνδεση με τον Νίκο Βέρτη και το νέο hot μέλος των Alcatrash.

Πρεμιέρα- σωστή μπηχτή!

Ο Μουτσινάς θα έκανε πρεμιέρα τραγουδώντας. Αυτό περιμέναμε κι αυτό συνέβη. Ο τρόπος της πρεμιέρας και το τραγούδι, είναι ίσως και μια κόντρα που υποβόσκει με τη Σίσσυ Χρηστίδου ή ένα απλό τρολάρισμα.

Τι εννοούμε; Στο τέλος του καλοκαιριού, η Σίσσυ είχε ανακοινώσει πως στην ομάδα της στο Χαμογέλα ξανά στο Mega, εντάχτηκε ο Φίλιππος Ιωάννου που διαχειριζόταν τα social media της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, γνωστός και ως Fipsterrr στο Youtube.



Με αυτή τη μεταγραφή ήθελε να παίξει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος φρόντισε να κάνει πρεμιέρα με το παλιό τραγούδι τίτλων της εκπομπής της Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη να τραγουδάει live με τον Νίκο στο πλατό.



Πάντως, το Twtter σχολίασε και την πρεμιέρα, και το νέο πλατό και την επιστροφή του Μουτσινά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης