Έρωτας με διαφορά: Ξανά στα βάσανα Ζέτα και Κωστής! Η συνεργασία Φαίης Ξυλά με τον πρώην σύζυγό της

Κατερίνα Μπούσιου

Πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη στις 21.00! Στις πρώτες εκπλήξεις της σειράς έχουμε και την συνεργασία της Φαίης Ξυλά που υποδύεται την Ζέτα, με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο (που θα υποδυθεί τον Γρηγόρη). 

Με επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν των ηρώων επανέρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Star, Έρωτας με διαφορά! Kάνει πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη στις 21.00 και στις πρώτες εκπλήξεις έχουμε και την συνεργασία της Φαίης Ξυλά που υποδύεται την Ζέτα, με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο (που θα υποδυθεί τον Γρηγόρη) και έρχεται με...άγριες διαθέσεις για να την κατακτήσει.

Μην περιμένετε ότι θα ηρεμήσει το ζευγάρι που ζει εδώ και μια σεζόν, τον απρόβλεπτο αλλά τόσο γλυκό έρωτά του. Η Ζέτα και ο Κωστής έχουν την διάθεση να τα καταφέρουν και να μην υπολογίσουν κανέναν, αλλά όλα γύρω τους αλλάζουν και εκείνοι αναγκαστικά δεν θα μείνουν ανεπηρέαστοι.



Νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες στον Έρωτα με διαφορά!

Η Ελβίρα και ο Φίλιππος χωρίζουν οριστικά και η Μάρω δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη ενός παλιού της φίλου, αλλά δεν είναι ο μόνος που εμφανίζεται στα...ξαφνικά. Γιατί απρόσμενα θα έρθει από την μακρινή Αυστραλία και η εγκυμονούσα φίλη του Στέλιου και πρώην συζύγου της Ζέτας (στον ρόλο και πάλι θα δούμε τον Φάνη Μουρατίδη).

Και αφού μιλάμε για πρώην, στην σειρά από τα μέσα Οκτωβρίου θα δούμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, πρώην σύζυγο της Φαίης Ξυλά και πατέρα του γιου τους, που αρχικά (ως ρόλος) την φλερτάρει και στην συνέχεια γίνεται και συνέταιρος στην επιχείρησή της.

Φυσικά και είναι αναμενόμενο ότι θα ζηλέψει ο Κωστής. Αλλά τον περιμένει και εκείνον μια έκπληξη, γιατί η πρώην κοπέλα του εμφανίζεται ξανά στην ζωή του και πιάνει δουλειά στο μπαρ. Και μέχρι να συμβούν όλα αυτά....



...στο σημερινό επεισόδιο το ρομαντικό δείπνο για την επέτειο των οχτώ μηνών σχέσης μεταξύ του ζευγαριού, σταματά απρόβλεπτα γιατί ένα λάθος της Φαίης (Βίβιαν Κοντομάρη) οδηγεί στην λεηλάτηση από αγνώστους του μαγαζιού που έχουν με την Ζέτα με θλιβερές οικονομικές συνέπειες. Την ίδια στιγμή που η Ελβίρα ( Ερρίκα Μπίνιου) κάνει έναν τρικούβερτο καβγά με τον Φίλιππο (Σταύρο Νικολαίδη) στο μπαρ, με τον Χρήστο να επηρεάζεται ψυχολογικά και να οδηγείται στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα καλά, μην τρομάζετε..

Και οι ανατροπές και τα απρόβλεπτα μόλις ξεκίνησαν!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης