Τηλεθέαση: Πρωτιές για Ναταλία και Voice με σκληρή μάχη στα βραδινά shows

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Πρωτιές για Ναταλία και Voice με σκληρή μάχη στα βραδινά shows

Η πρεμιέρα του DWTS «χτυπήθηκε» από Γη της ελιάς και The Voice 

Η Ναταλία κυριάρχησε το μεσημέρι με το Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha ενώ το DWTS στο Star παρόλο που ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή και σχολιάστηκε πολύ από τους χρήστες του Τwitter, δεν είχε την απόδοση που του άξιζε, γιατί οι φαν του The Voice στον ΣΚΑΙ, της Γης της ελιάς στο Mega, δεν εγκατέλειψαν τα αγαπημένα τους προγράμματα.

DWTS: Πρεμιέρα για το show χορού- Καγιά, Edward και Σταύρος Βαρθαλίτης ενθουσίασαν το Twitter


https://www.instagram.com/p/CVKR1TsMm1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνεχίζοντας την καλή πορεία του Σαββάτου, για δεύτερη μέρα χθές Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού, επικράτησε το μεσημέρι με το Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha, που συνεχίζει την περσινή καλή του πορεία φτάνοντας μέχρι το 15,6%. Δύσκολα τα πράγματα για το Τι λές τώρα με την Κατερίνα Καραβάτου και την Μαρία Ηλιάκη στο Mega, που ενώ ξεκίνησε στο δυναμικό κοινό από το 14% είχε μια φθίνουσα πορεία κλείνοντας μεταξύ 10,6 και 6,8% στα τελευταία λεπτά της εκπομπής (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία)


https://www.instagram.com/p/CTaVo39M9oy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανηφορικός ακόμη ο δρόμος για το Όλα γκούντ στον ΣΚΑΙ, που θέλει χρόνο για να φτάσει σε ικανοποιητικές για το project επιδόσεις. Έφτασε μέχρι 8,2% αλλά είχε σε όλη την διάρκεια μονοψήφια νούμερα.

Μελωδική κόντρα με τη Γη της ελιάς

Η πρεμιέρα του DWTS στο Star ήταν άκρως εντυπωσιακή και πρόκειται ομολογουμένως για μια πολύ μεγάλη παραγωγή, αλλά δεν μπόρεσε προς το παρόν να χτυπήσει τα αντίπαλα προγράμματα, που έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται εδώ και αρκετό καιρό και έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα.



Το The Voice έφτασε μέχρι και το 23,2% με αρκετές διακυμάνσεις στο δυναμικό κοινό, η Γη της ελιάς κινήθηκε από 15,5% μέχρι και 20,7% ενώ στο γενικό κοινό έφτασε μέχρι και το 30,1%. Η βεντέτα της Μάνης με το νέο ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Στάθη, Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου, φαίνεται πως τράβηξε το ενδιαφέρον.


https://www.instagram.com/p/CVKL1kxKS2o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χορευτικό show του Star, η Βίκυ Καγιά και ο πολύ εύστοχος στο χιούμορ του Λάμπρος Φισφής μαζί με τους 4 κριτές και τα 16 ζευγάρια, στο ντεμπούτο του DWTS έφτασαν μέχρι το 18,8% στο δυναμικό κοινό, αλλά με μικρότερα νούμερα κατά διαστήματα. Πάντως η πορεία όλων των βραδινών προγραμμάτων χθές έδειξε και μια τάση των τηλεθεατών να μην αφήνουν μεν τις σταθερές τους συνήθειες, αλλά κάποιες στιγμές να κάνουν συνεχόμενο ζάπινγκ.

Όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή