Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του

Λίγο πριν το Πάσχα, ο Σάκης Ρουβάς περνάει δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά του.

Το Πάσχα, όπως και κάθε γιορτή, είναι μία περίοδος που έχει φτιαχτεί για οικογενειακό χρόνο. Η βαφή των αυγών, το σούβλισμα του οβελία και κάθε έθιμο που συνδέεται με αυτό συγκεντρώνουν την οικογένεια στο σπίτι για να περάσει χρόνο μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, δημοσίευσε μία φωτογραφία με δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος πόζαραν δίπλα στον διάσημο μπαμπά τους και έδειξαν στον φωτογραφικό φακό τα αυγά που έβαψαν.

Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του

Ο Σάκης Ρουβάς έπιασε το πινέλο και ζωγράφισε μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τη 13χρονη Αναστασία και τον 10χρονο Αλέξανδρο.

«Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας!», έγραψε.

Ο Αλέξανδρος όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η Αναστασία μάλλον έχει πάρει χαρακτηριστικά και από την Κάτια Ζυγούλη.

Οι ακόλουθοι του τραγουδιστή, βλέποντας τη φωτογραφία, άρχισαν να κάνουν αποθεωτικά σχόλια και να εύχονται στην οικογένεια χρόνια πολλά.

Όλη η οικογένεια Ρουβά σε μία φωτογραφία

Τον Ιανουάριο, ο 50χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με όλη την οικογένεια Ρουβά στα χιόνια. Η 13χρονη Αναστασία, ο 10χρονος Αλέξανδρος, η 9χρονη Αριάδνη και ο 6χρονος Απόλλωνας πόζαραν με τον τραγουδιστή και το μοντέλο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free!!!», ενώ οι followers του γέμισαν τη φωτογραφία με σχόλια που αποθέωναν το όμορφο θέαμα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης