Άγριες Μέλισσες: Η ατάκα της Μαρίας Κίτσου για το φινάλε και η αναφορά της Μενεγάκη στον Μπισμπίκη

Πατούλια Κατερίνα

«Δεν το γνωρίζω το φινάλε, θα άφηνα υπονοούμενα αν το ήξερα», είπε η Μαρία Κίτσου στην Ελένη.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μαρία Κίτσου, το Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες και εννοείται πως το επερχόμενο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1, μπήκε στην κουβέντα της παρουσιάστριας του MEGA και της ηθοποιού.

Όσα είπε για το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες

Στην ερώτηση αν κατάλαβε κι αν αγάπησε τον χαρακτήρα της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, η Κίτσου ήταν αποκαλυπτική:

«Όταν μου έστειλαν τα σενάρια, την ερωτεύτηκα. Και στην διάπλαση του χαρακτήρα, με συνεπήρε, κάτι μίλησε μέσα μου, κάτι που δεν είχα δει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», τόνισε η Κίτσου.

Όσο για το μεγάλο φινάλε, η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες και αν θα υπάρξει χαρά για την Ελένη Σταμίρη και τις αδερφές της. Mε την Μαρία Κίτσου να απαντά με ειλικρίνεια.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

«Σε πληροφορώ πως δεν το ξέρω το φινάλε. Αν το ήξερα δεν θα το έλεγα αλλά θα άφηνα υπονοούμενα. Τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όσα έρχονται μαζεμένα. Αυτό που ξέρω και που υποθέτω είναι πως θα υπάρξει δικαίωση», είπε η Κίτσου με την Μενεγάκη να θέλει να μάθει λεπτομέρειες για την οικογένεια Σταμίρη:

«Εγώ Ελένη μου έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει, έχω κάνει φυλακή, έχω κάνει το μερίδιό μου, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές», τόνισε με χιούμορ η ηθοποιός με την Ελένη Μενεγάκη να αναφωνεί πως ήταν καταπληκτική εκείνη η χρονιά στις Μέλισσες, δηλαδή η δεύτερη σεζόν.

Η κουβέντα συνεχίστηκε για τον διοικητή των φυλακών Βασίλη Μπισμπίκη, με την Κίτσου να παραδέχεται πως τα γυρίσματα ήταν ρεαλιστικά με τον τηλεοπτικό Βόσκαρη:

«Δεν με λυπήθηκε ο Μπισμπίκης κι ούτε τον άφησα να με λυπηθεί», με την Ελένη να απαντάει: «Εγώ μια φορά τον είδα και μου μίλησε με τη βαριά του τη φωνή, συμπαθέστατος και γλυκός ήταν, αλλά το σκεφτόμουν, αν τον άκουγα απέναντί μου να μου μιλάει έτσι, θα τον φοβόμουν, είναι όλο το ύφος και η φωνή που σε ψήνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κίτσου μας έδωσε ωστόσο μία πληροφορία που μας παρεξένεψε, λέγοντας πως ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, το οποίο δεν θα είχε πρόβλημα να γίνει άμεσα και να είναι και στην κωμωδία αυτή τη φορά!

Τι άλλο ξέρουμε για το φινάλε από τις Άγριες Μέλισσες:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης