Η απάτη που έκανε τον Brad Pitt να πάθει εμμονή για πάνω από έναν χρόνο

Πατούλια Κατερίνα
FILE - In this Nov. 4, 2015, file photo Angelina Jolie Pitt and Brad Pitt pose for a photo at the WSJ Magazine Innovator Awards 2015 at The Museum of Modern Art in New York. Jolie criticized a judge deciding on custody arrangements for her and Pitt’s children during their divorce, saying in a court filing on Monday, May 24, 2021, that the judge refused to allow their kids to testify. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File) Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

Ο θησαυρός, το κτήμα και η εμπλοκή της Jolie.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες αποκαλύψεις που έκανε ο Brad Pitt στο περιοδικό GQ, μίλησε και για το κυνήγι θησαυρού που έκανε για πάνω από έναν χρόνο.

Άνθρακας ο θησαυρός

Ο Pitt αποκάλυψε πως υπήρξε ένα άτομο που τον έπεισε να επενδύσει σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπου υποτίθεται πως θα υπήρχε χρυσός. Σύμφωνα με όσα είπε ο Brad στο GQ Αυγούστου η ιστορία του κρυμμένου θησαυρού αφορούσε μια περιοχή στην Γαλλία, μέσα στο απέραντο κτήμα που είχε από κοινού με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, το Château Miraval.

Την περασμένη χρονιά το εν λόγω κτήμα όπου ο Pitt με τη Jolie παντρεύτηκαν το 2014, υποτίθεται πως έκρυβε έναν θησαυρό με νομίσματα χρυσού από την εποχή των κουρσάρων.

«Έπαθα εμμονή, για έναν χρόνο το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν αυτό, μόνο και μόνο ο ενθουσιασμός αυτού», είπε ο Pitt ο οποίος αποκάλυψε πως πήρε ακριβά μηχανήματα εντοπισμού χρυσού και έψαχνε το κτήμα για τον θησαυρό.

«Μπορεί να έχει να κάνει με το που μεγάλωσα, γιατί στα βουνά του Ozark πάντα άκουγα ιστορίες για κρυμμένο χρυσό», είπε ο ηθοποιός ο οποίος εξήγησε πως όλα ήταν ένα ψέμα και πως τελικά το μόνο ενδιαφέρον του ανθρώπου που τον έπεισε ήταν να αγοράσει μια εταιρία με μηχανήματα εντοπισμού.

Ο Pitt και η Jolie αγόρασαν το κτήμα το 2008 έναντι 67 εκατομμυρίων δολαρίων και παντρεύτηκαν εκεί το 2014. Το 2021 η Jolie πούλησε το 50% σον Ρώσο μεγιστάνα Yuri Shefler, με τον Pitt να την ρίχνει σε νέα δικαστική διαμάχη, μιας και η συμφωνία τους ήταν πως αν ποτέ ήθελαν να πουλήσουν το μερίδιό τους, θα το πρότειναν πρώτα ο ένας στον άλλο.

O Brad Pitt δηλώνει πως ξεπέρασε τους δαίμονές του και αποκαλύπτει πώς νίκησε τον αλκοολισμό

Τέλος το τσιγάρο, τέλος το αλκοόλ

Ο Pitt αναφέρεται στο θετικό που προέκυψε το διάστημα της πανδημίας, αφού κατάφερε να κόψει οριστικά το τσιγάρο: «Είμαι σε μία ηλικία, όπου τίποτε καλό δεν προκύπτει από αυτό». Αναφέρεται όμως σε έναν άλλο, πιο δύσκολο αγώνα. Για να νικήσει τον αλκοολισμό: «Εντάχθηκα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, σε ένα άκρως ιδιωτικό group, προσεκτικά επιλεγμένων ανθρώπων, για αυτό και ήταν ασφαλές. Άκουγα ιστορίες από άλλους ανθρώπους που έβγαζαν τα σπλάχνα τους από το πολύ ποτό και αυτό ήταν φρικτό για εμένα. Τους έβλεπα να μιλούν ειλικρινά και να ανοίγονται, με ένα τρόπο που δεν είχα δει ποτέ ξανά στην ζωή μου. Ήμουν σε αυτό το ασφαλές μέρος, όπου δεν υπήρχε κριτική. Ήταν απελευθερωτικό να εκθέτεις τις άσχημες πτυχές του εαυτού σου. Είναι ανεκτίμητο αυτό».

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης