Το content το καλό από τη Χριστίνα Μπόμπα - Οι πόζες της με μαγιό ένα χρόνο μετά τη γέννα

Η γνωστή influencer απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας χαρίζει αξιοζήλευτα κλικ.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα 34α γενέθλιά της καθώς και των διδύμων καρπών του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη (Φιλίππα και Αριάνα). Η διάσημη influencer και ο παρουσιαστής παραθερίζουν στην Μύκονο όπου έχουν νοικιάσει ένα εντυπωσιακό σπίτι για όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της και δεν σταματά να ποζάρει στον φακό με τα αγαπημένα της bikini. Πιο fit και ευδιάθετη από ποτέ, μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο είναι ακριβώς όπως ήταν πριν την γέννηση των παιδιών της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τρυφερή μανούλα δεν έκρυψε ποτέ τις «ατέλειες» του κορμιού της μετά τον τοκετό, ποζάροντας στο Instagram με αυτοπεποίθηση. Η influencer αφοσιώθηκε πλήρως στην ανατροφή των διδύμων, ενώ παράλληλα έχανε σταδιακά τα κιλά της εγκυμοσύνης ακολουθώντας μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Κάθε πόζα της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό μας δίνει έμπνευση για τα καλοκαιρινά μας κλικ και γεμίζει το feed μας με χρώμα και αισιοδοξία.

H Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της.

Τα επικριτικά σχόλια για το ντεκολτέ και η στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε επίθεση στο Instagram. Η διάσημη influencer ταξίδεψε πριν λίγους μήνες στην Ιταλία και «δικάστηκε» από τους ακόλουθούς της για το ντεκολτέ της και το γεγονός ότι άφησε για λίγα 24ωρα τις κόρες της στην Αθήνα. Απίστευτο, κι όμως αληθινό.

Η ίδια απάντησε όπως έπρεπε γράφοντας: «Έχω κάποιες απορίες, αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ποσότητα υφάσματος που καλύπτει το σώμα μου, με την ηθική μου; Θα πίστευε κανείς πως ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης άραγε ζούμε στο 2022 ή στον Μεσαίωνα»;

Μιλώντας λίγο αργότερα στις τηλεοπτικές κάμερες, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε για πρώτη φορά on camera στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης υπερασπίστηκε τη γυναίκα του, δηλώνοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη και χαρακτηρίζοντας όλους εκείνους που έσπευσαν να της επιτεθούν ως «επαναστάτες του πληκτρολογίου».

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση και η μειοψηφία – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media και με ακούει πολύς κόσμος, ότι θα ήταν καλό μήνυμα να δώσω μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και θεώρησα είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο σύζυγός της, απαντώντας: «Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποστάροντας στα social media, είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας και το τι πρέπει να κάνει μια μητέρα και τι όχι, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποια αντίστοιχη Χριστίνα να βγει και να πει τη γνώμη της. Και μπράβο της, νιώθω πάρα πολύ περήφανος που το έκανε».

Πηγή κεντρικής: chrismpo

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις κάποιες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης