Η Μαίρη Συνατσάκη στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ μετά τα γυρίσματα του Master Chef

Ανατροπή με Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απο τον Ιανουάριο.

Όπως διαβάζουμε στo φύλλο της Τετάρτης στην "Espresso" η Μαίρη Συνατσάκη τελικά θα προστεθεί στην ομάδα του ΠΡΩΙΝΟ MOU αμέσως μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το "Master Chef".

Μέσα απο το Queen είχαμε γράψει τις συζητήσεις που είχε κάνει με το τάλεντ σόου μαγειρικής και πλέον είναι οριστικό οτι θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουισίασης. Η είδηση όμως έρχεται στο ότι θα είναι και στο πλευρό των Λιάγκα - Σκορδά. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιανουαρίου.

Όσο για την αλλαγή ώρας που είχε ακουστεί οτι θα γινόταν στην εκπομπή -μετά και την αλλαγή στον "Καφέ με την Ελένη"- τελικά αποφασίστηκε από το κανάλι, να προβάλλεται το "ΠΡΩΙΝΟ MOU" ακριβώς όπως πέρσι στις 10.00. Χωρίς καμία αλλαγή στην ώρα δηλαδή και χωρίς να υπάρχει πανικός. Την ομάδα φέτος, θα συμπληρώνει ο Άκης Πετρετζίκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Τάσος Θεοδώρου και η Σάσα Σταμάτη που επιστρέφει, ενώ όλα όσα ακουγόντουσαν για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάλλον θα μείνουν στις σκέψεις μιας και υπάρχει μάγειρας στην εκπομπή. Εκτός και αν κάνει γκεστ εμφανίσεις μια ή δυο φορές της εβδομάδα. Αστρολόγος όπως και την περσινή σεζόν η Βίκυ Παγιατάκη...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης