Το νέο κορίτσι του Brad Pitt υπήρξε παντρεμένο με άλλον διάσημο γόη του Hollywood

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Πάει η Emily! Η 29χρονη νέα αγαπημένη του Brad Pitt ακούει στο όνομα Ines De Ramon και ήταν μέχρι πρόσφατα παντρεμένη με διάσημο γόη του Hollywood.

Και από κανάρα σε κανάρα θα πηγαίνει ο Brad Pitt, που μετά από ένα διάστημα μοναχικής ζωής μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie, δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε για τις νέες κατακτήσεις του.

Ο Pitt που οι φήμες τον ήθελαν μέχρι πρότινος ζευγάρι με την Emily Ratajkowski, έχει προχωρήσει όπως και η Emrata για να λέμε και την αλήθεια.

Πάει η Emily, καλώς ήρθες Ines

Μόλις χτες μάθαμε πως η Emily είναι πια ζευγάρι ή έχει τουλάχιστον έρθει κοντά με τον Pete Davidson. Από τη μεριά του ο Pitt, βρήκε ένα νέο αμόρε που κι αυτό το κορίτσι έχει βγει πολύ πρόσφατα από έναν γάμο.

Μιλάμε για την Ines De Ramon, καστανή καλλονή η οποία ήταν ζευγάρι από το 2018 και παντρεμένη από το 2019 με τον 40χρονο γόη της σειράς Vampire Diaries, Paul Wesley.

Η κοινή εμφάνιση σε συναυλία

Παντρεμένοι από το 2019, η Ines και ο Paul ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες πως χωρίζουν παρότι στα social media τους ο έρωτάς του φαινόταν αψεγάδιαστος.

Εκείνη, έχει κάνει prive το προφίλ της στο Instagram και η κοινή εμφάνιση με τον Brad Pitt σε συναυλία του Bono στο Los Angeles, ήταν η επιβεβαίωση πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Pitt εντοπίστηκε σε τρυφερές στιγμές με την 29χρονη, ανάμεσα σε άλλους διάσημους φίλους του Brad, όπως η Cindy Crawford, και ο Sean Penn και η διαφορά ηλικίας τους είναι περίπου 30 χρόνια αλλά ο έρως χρόνια δεν κοιτά και Brad θα είναι για πάντα ο Benjamin Button μας.

Ο Pitt έφυγε με το Tesla του και η De Ramon με τον σωματοφύλακά του για να μην δώσουν στόχο αλλά η Daily Mail τους έκανε χαλάστρα.

Πάντωε, ο Pitt δεν ήταν η αιτία του χωρισμού του έτερου γόη Weslwey, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του και είναι ερωτευμένος με το 22χρονο μοντέλο Natalie Kuckhenburg.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης