Η Παπαδοπούλου είπε αυτό που έπρεπε για τη διαφορά ηλικίας με τον Πασχαλάκη αλλά έκανε ένα λάθος

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά αλλά στην Ελλάδα έχουμε μια μανία να βάζουμε τις ηλικίες πάνω από τα συναισθήματα των ανθρώπων. Στην περίπτωση του χωρισμού της Ειρήνης Παπαδοπούλου από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, η ηλικία και των δύο έγινε θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους.

Γεννημένη στις 22 Αυγούστου 1985, η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στα 37 μόλις χρόνια ζωής της, να απολογείται για τη διαφορά ηλικίας με τον πρώην αγαπημένο της Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος για την ιστορία, είναι μόλις 4 χρόνια πιο μικρός από εκείνη.

Το θέμα της διαφοράς ηλικίας, δεν είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία βρέθηκε υπόλογη για τη διαφορά ηλικία (τότε ήταν εκείνη η μικρότερη) από τον τότε αγαπημένο της Κώστα Πιλαδάκη.

«Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Από όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή. Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε», είχε άλλωστε πει η Παπαδοπούλου όταν ο Ατζούν είχε πει πως ο πρώην αγαπημένος της Πηλαδάκης στέλνει κάθε χρόνο μια σύντροφό του στο Survivor.

Τα άκυρα σχόλια του Κωστή Ραπτόπουλου

Η κριτική στην Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της ήρθε από τον δημοσιογράφο Κωστή Ραπτόπουλο στον Metropolis 95.5 που για κάποιον άκυρο λόγο αποφάσισε να μιλήσει για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες και ειδικά στο τι συμβαίνει αν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη.

«Είναι πολύ φυσιολογικό σε μια σχέση όταν ο άνδρας είναι πολύ όμορφος και μικρότερος, αυτομάτως η γυναίκα να αποκτά μια ανασφάλεια που μεταδίδεται στο ζευγάρι. Αυτοί οι έρωτες είναι αναπόφευκτο να μην καταλήγουν σε γάμους.

Είναι αναπόφευκτο ο άνδρας όταν ενθουσιάζεται με μια μεγαλύτερη γυναίκα κάποια στιγμή στην πορεία να κοιτά και μικρότερες ηλικίες. Αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να το διαχειριστεί μια γυναίκα.

Κι αν στις ηλικίες του Αλέξανδρου και της Ειρήνης δεν φαίνεται τόσο ορατό, μετά από μια δεκαετία γίνεται πολύ δυσάρεστο για τη γυναίκα. Όταν είσαι 33 και η γυναίκα 36-37 δεν υπάρχει θέμα. Αν είναι 30 και αυτή 40 επίσης.

Αν όμως ο άνδρας γίνει 40 και η γυναίκα 50 χάνεται η φύση. Νομίζω ότι είναι κάτι γυναικολογικό και δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Η γυναίκα πέφτει βιολογικά στο σεξ και την επιθυμία απότομα. Ο άνδρας πέφτει σιγά σιγά. Το σοκ που παθαίνει η γυναίκα είναι μεγάλο σε μεγάλες ηλικίες», είχε πει ο δημοσιογράφος που είπε και μια περίπου συγγνώμη για τις δηλώσεις του στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Καινούργιου είχε αποφασίσει να κράξει τον δημοσιογράφο για όσα είπε και στη συνέχεια να τον προσκαλέσει στην εκπομπή της κάτι που οκ, δεν είναι είναι πως δεν το περιμέναμε.

Η Ειρήνη απάντησε όπως έπρεπε με ένα μικρό λάθος!

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό.

Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», τόνισε η Παπαδοπούλου αλλά αυτό το κύριος, κομματάκι μας κόστισε.

Βλέπεις, η Ειρήνη υπήρξε και φαινόταν πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της κάθε φορά και δεν υπάρχε ούτε ένας άνθρωπος που να μην βλέπει πόσο ωραίο και ταιριαστό ήταν το ζευγάρι αυτό με ή χωρίς τα τέσσερα αυτά χρόνια που χώριζαν τους δύο.

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, τι δε καταλαβαίνεις. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μόλις σήμερα στο Breakfast @ star, φανερώνοντας ίσως πως μιλάμε για έναν χωρισμό που πήγε στραβά.

Για έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε περισσότερα από δύο χρόνια, η φράση κύριος, δίνει την τροφή για έξτρα κουτσομπολιό και καθόλου ανάγκη δεν το έχει η Ειρήνη αυτό.

Η Παπαδοπούλου πάντως - όπως και άλλες γυναίκες στην εγχώρια και όχι μόνο showbiz- είναι γεγονός πως μπορεί να τα ακούσει, είτε είναι μικρότερη, είτε μεγαλύτερη ακόμα και συνομήλικη με τους συντρόφους της. Το ότι δεν πρέπει να τη νοιάζει είναι επίσης γεγονός για να μην δίνει αξία σε κανένα Ραπτόπουλο.

Ο ίδιος ο Πασχαλάκης, που δεν έχει διαγράψει (ακόμα) την κοινή τους πόζα είχε δηλώσει για τον χωρισμό:

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα. Στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες… Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης