Στις Σπέτσες η Marie Chantal: Η τρυφερή πόζα με τον γιο της και την Άννα - Μαρία

Σε αυτό το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον Κωνσταντίνο, η Άννα - Μαρία δέχεται απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς της.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2023 και σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο κι ενώ είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου, σύσσωμη η οικογένειά του ταξίδεψε ως την Ελλάδα όπου και έλαβε χώρα η μνημόσυνος δέησις και η ταφή του πρώην βασιλιά.

Μισός χρόνος έχει περάσει από την απώλεια του Κωνσταντίνου και η οικογένειά του βρίσκεται από τα μέσα Ιουλίου στην Ελλάδα και συγκεριμένα στις Σπέτσες.

Η Μarie Chantal καμαρώνει για τον γιο της

Εικόνες από τις διακοπές στις Σπέτσες δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες η Marie Chantal, η οποία έκανε ένα σταθερό ποστ με την πεθερά της Άννα Μαρία και έναν άλλο Κωνσταντίνο, τον γιο της, ο οποίος πόζαρε μαζί με τη γιαγιά του.

Eγγονός και γιαγιά ποζάρουν χαρούμενοι μαζί σε νυχτερινή έξοδο και η Marie καμαρώνει.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις Σπέτσες όπου η οικογένεια διατηρούσε σπίτι και όπου παντρεύτηκε και ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάντνικ.

Στους μήνες που ακολούθησαν μετά την απώλεια του συζύγου της, η Άννα Μαρία δέχεται απλόχερα την αγάπη της οικογένειάς της και πρόσφατα την είδαμε και στη συναυλία του Ανδρέα Μποτσέλι.

Ιούλιος- μήνας γιορτής για τη Μαρί Σαντάλ

Ο Ιούλιος είναι μήνας γιορτής για τη Μαρί Σαντάλ. Αρχικά, Μαρί και Παύλος γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και φέτος συμπλήρωσαν 28 χρόνια μαζί.

«28 χρόνια γάμου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα παιδιά μας και μυαλό σου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Παύλος στην αφιέρωση στην αγαπημένη του.

Πέραν από την επέτειο, Marie και Παύλο γιόρτασαν μέσα στον μήνα αυτό και τα γενέθλια της κόρης τους Μαρίας- Ολυμπίας.

Reunion για Marie- Παύλο και Νικόλαο- Τατιάνα

Μια ξεχωριστή έξοδο έκαναν ο Παύλος και ο Νικόλαος με τις συζύγους τους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες, όπου και πόζαραν μαζί τα δύο αδέρφια αλλά και η Τατιάνα με την Marie.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης