Το νέο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη γοήτευσε στην πρεμιέρα του "ΟΛΑ"

Η Λάουρα Νάργιες κέρδισε τις εντυπώσεις ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και κατάφερε να μην περάσει αυτό το σέξι στοιχείο που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια από τις παρτενέρ του "ΟΛΑ".

Η ξανθιά και άκρως γοητευτική κοπέλα ήταν καθ’όλη την διάρκεια της εκπομπής στο πλατό και έκανε ερωτήσεις και παρεμβάσεις κανονικά. Κάτι που μας εξέπληξε όλους. Με καλά ελληνικά και ντύσιμο κατάλληλο με την ηλικία της το κορίτσι που ξέρει να μιλάει τρεις ξένες γλώσσες έκανε ντεμπούτο στο "ΟΛΑ" και ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Βαγγέλη Περρή δικαιώθηκαν. Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 πριν λίγες μέρες που μιλάγαμε μου είχε πει.

"Σκληρή δουλειά και εμπειρίες. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε μια εκπομπή σαν του κυρίου Θέμου με τόσους καλεσμένους και ισορροπίες που χρειάζονται με τις παρεμβάσεις που θα κάνεις. Είμαι χαρούμενη που θα είμαι στην παρέα τους". Είχε συζητηθεί το total black ντύσιμό της και η σέξι παρουσία χωρίς να προκαλέσει μάλιστα. Αυτό σημαίνει πολλά όταν μάλιστα φωτογραφίζεσαι και δίνεις συνεντεύξεις ως το κορίτσι του Θέμου. Με αγωνία αναμένουμε τη Δευτέρα και την παρουσία της Φλορίντας Πετρουτσέλι και τον ρόλο που θα έχει στο πλάι των Αναστασιάδη και Περρή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης