Ένα gala για καλό σκοπό

Grey Goose Winter Ball για το Elton John AIDS Foundation.

Μία μαγευτική βραδιά χορού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε από την Vodka Grey Goose στην καρδιά του Battersea Park του Λονδίνου για εκλεκτούς καλεσμένους . Ο 5ος σε σειρά ετήσιος χορός Grey Goose Winter Ball, διοργανώθηκε φέτος για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί το Elton John AIDS Foundation ενώ διεθνείς προσωπικότητες από τους χώρους της μόδας, της μουσικής και της γευσιγνωσίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία αξέχαστη βραδιά.

Ο Elton John υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε αυτή την αξέχαστη βραδιά που εξελίχθηκε σε 'Αρχιτεκτονική της Γεύσης'. Εκεί είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ιδιαίτερες προτάσεις του καταξιωμένου σεφ elBulli ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις υψηλότερες γαστριμαργικές απαιτήσεις, τα μοναδικά premium Grey Goose Vodka cocktails και μια δημοπρασία από τους διάσημους οίκους Christian Louboutin, Marc Quinn και Jonathan Saunders.

Η βραδιά κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς όλοι παρασύρθηκαν από τους ρυθμούς του Plan B. Ο χορός Grey Goose Winter Ball κατάφερε να συγκεντρώσει 500.00 λίρες για το ίδρυμα κατά του AIDS του Elton John.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης