Νέες δηλώσεις: Χώρισε ή όχι ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ;

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπη "Μέσα στην καλή χαρά" ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος και απο τα λεγόμενά του καταλάβαμε οτι ακόμη δεν έχει τελειώσει οριστικά το κεφάλαιο Εύη Αδάμ σε προσωπικό επίπεδο.

Μετά την παρουσία του στο "Πρωινό mou" με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα όπου αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύζυγό του, την συνέντευξή του σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό που δήλωσε πως "μπορεί και να μην έχει χωρίσει", μίλησε ξανά για το μυστήριο γύρω από το γάμο του Ναταλία Γερμανού. Έτσι, σχολιάζοντας ότι "πολύ το έχουμε κουράσει" αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και να πει τελικά αν είναι ή όχι με την σύζυγό του.

"Επειδή τώρα ίσως με παρακολουθούν τα παιδιά μου, πρέπει να πω τα εξής. Για τα παιδιά μας θα είμαστε με την Εύη πάντα μαζί και θα τα λατρεύουμε και θα τα αγαπάμε μέχρι και εκείνα να πάρουν τον δρόμο τους. Με την Εύη ήμασταν μαζί 12 χρόνια μαζί και είμαστε δηλαδή μαζί και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει. Και οι δύο ίσως σώσουμε ό,τι μπορούμε να σώσουμε.", είπε και συμπλήρωσε: "Θέλω να πιστεύω ότι το οικοδόμημα της δικής μου οικογένειας, δεν έχει καταρρεύσει." Γρίφος που ναι εν μιλάει με χρόνο παρελθόντα, αλλά προσπαθεί να αφήσει και ένα παραθυράκι οτι ακόμη δεν έχει σβήσει η φλόγα όλων αυτών των ετών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης