Φινάλε για το " Όσο έχω φωνή" της Άννας Βίσση

Ύστερα από ενάμιση μήνα προβολής, το rockumentary της Άννας Βίσση, «Όσο έχω φωνή» ολοκληρώνεται σήμερα  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις  22.00.

Στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο η 53χρονη Ελληνίδα σταρ παίρνει τους τηλεθεατές μαζί της στο Παρίσι όπου συναντά τον σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, ο οποίος θα επιμεληθεί το στάιλινγκ της για τη φωτογράφιση ενός περιοδικού. Επίσης ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ κάνει κουβεντούλα με την pop star Άννα και όμορφες εικόνες θα μας κρατήσουν συντροφιά σε ένα προϊόν που δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα.

Στενοί φίλοι οι δυο τους θα βρεθούν σε επιδείξεις μόδας αλλά θα φροντίσουν να μοιραστούν και προσωπικές εξομολογήσεις. Αμέσως μετά η Άννα Βίσση επιστρέφει στην Αθήνα και μαζί με την καλή της φίλη, τη σχεδιάστρια Patricia Field θα παρακολουθήσουν ένα drag show.

Την επόμενη Τετάρτη ο Alpha θα προβάλλει τα best of του rockumentary της Άννας Βίσση και η αυλαία θα πέσει οριστικά. Σε όλο αυτό το υλικό μάθαμε την οικογένεια της τραγουδίστριας, τα μυστικά της διατροφής της, πως δουλεύει πριν την κάθε της εμφάνιση και το πόσο αγαπάει τους φίλους της. Τόλμησε και το αποτέλεσμα ήταν πολύ διακριτικό και με πολύ καλό μοντάζ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης