Κατερίνα Παπουτσάκη VS Γρηγόρης Αρναούτογλου σημειώσατε 1

Η μάχη του Σαββάτου είχε μια αναμέτρηση αν μας επιτρέπεται αυτή η έκφραση μιας και δε μιλάμε για αθλητικό γεγονός, που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Ο "'Όμορφος Κόσμος" του Γ.Αρναούτογλου αναμετρήθηκε με την ελληνική ταινία "Το φιλί της ζωής". Νικητής ήταν...

Όπως αναφέραμε είδαμε στις οθόνες μας το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου "'Ομορφος Κόσμος" . Το τηλεοπτικό κοινό τον ακολούθησε με ποσοστό 19,9% απέναντι στο ALPHA με το "Φιλί της ζωης" με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Θέμο Αναστασιάδη, με ποσοστό που έφτασε το 20,1%. Τα νούμερα ήταν πεσμένα σε σχέση με την πρεμιέρα του και αυτό σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για μια εκπομπή που η παραγωγή της δεν είναι και η πιο φθηνή. Στο Star η ταινία "Ο Αρθρουρ και η εκτέλεση του Μαλτάζαρ" σημείωσε 12,1%, ενώ ο ΑΝΤ1 για ακόμη ένα Σαββατόβραδο έπαιξε σε επανάληψη το Blackout και άγγιξε μόλις το 10,6% και λογικό ήταν να έρθει τέταρτο στον πίνακα της τηλεθέασης.

Στο νεανικό κοινό ο Γρηγόρης έφτασε το 20,2%, ο ALPHA με την Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε 19,6%., η επανάληψη του Blackout, 10,8% και το STAR 17,3%.

Κάνοντας λοιπόν ένα σχόλιο βλέπουμε πως οι ελληνικές ταινίες έχουν πέραση και μετά το i love Karditsa που σάρωσε την Πέμπτη, άλλη μια ταινία με πολλά αγαπημένα ονόματα κέρδισε έστω και οριακά ένα πρόγραμμα που είχε χιούμορ και καταπληκτικά γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης