Ελευθερία Ελευθερίου: Τα σχέδια της και η συνεργασία της με το Νίκο Βέρτη

Σέξι, ταλντούχα και χαμηλών τόνων. Αυτό ειναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την Ελευθερία Ελευθερίου όλο αυτό το διάστημα που είναι στο προσκήνιο.

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει τόσο για το styling όσο και τις ερμηνευτικές ικανότητες της. Η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους και οι συνεντεύξεις που έχει δώσει είναι ελάχιστες. Η αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη μιας και ετοιμάζει κομμάτι έκπληξη και παράλληλα κοιτάζει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή.

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που στο μαγαζί όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Οι εμφανίσεις μας συνεχίζονται μέχρι και τις αρχές του νέου έτους και μόνο χαμόγελα μπορεί να δημιουργήσει σε όλους μας. Ο Νίκος είναι εξαιρετικός συνεργάτης και μόνο πράγματα αποκομίζεις από την επαφή του με τον κόσμο και την επιτυχία που έχει και αυτό το cd του. Εγώ βάζω τα δυνατά μου να είμαι συνέχεια καλύτερη και με τα πραγματάκια που ετοιμάζω πιστεύω να αφήσω και εγώ το στίγμα μου στην δισκογραφία και στο ύφος που κινούμαι".

Η νεαρή και πολύ σέξι Ελευθερία έχει προλάβει να συνεργαστεί και με τον Σάκη Ρουβά όπου ήταν ο πρώτος που την εμπιστεύτηκε και την πήρε μαζί του μετά την συμμετοχή της στο X-Factor. Στη συνέχεια βρέθηκε στα σχήματα του Νίκου Βέρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχει κάνει σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί του. Κάνει αργά αλλά σημαντικά βήματα και αποφεύγει να δημοσιοποιεί κάθε της κίνηση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αν και single, είναι έτοιμη να βρει το άλλο της μισό και το μόνο που απαιτεί από έναν άνδρα είναι σεβασμός και ευγένεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης