Καρράς- Μακρόπουλος- Vegas έρχονται να κερδίσουν το στοίχημα της διασκέδασης

Αντίστροφα μετρά η νυχτερινή Αθήνα για να υποδεχτεί τον Βασίλη Καρρά που κάθε χρόνο δημιουργεί έναν ευχάριστο πανικό στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Ο επιχειρηματίας κ. Μπερτάκης εξασφάλισε και φέτος το ναι του καλλιτέχνη και μαζί με καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες θα περάσουν έναν χειμώνα και μια άνοιξη ευχάριστη με κέφι.

Το Teatro από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου υποδέχεται τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και τους VEGAS. Ύστερα από την επιτυχία του σχήματος στην Θεσσαλονίκη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας η πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα έρχεται στο γνωστό μαγαζί στις Τζιτζιφιές .

Ο Βασίλης Καρράς, με τον νέο του δίσκο «Έτσι Λαϊκά» να είναι στην κορυφή των πωλήσεων και με το τραγούδι του «Μη μ' αγαπάς» δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη να σκαρφαλώνει καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay, επιστρέφει σε ένα γνώριμο χώρο για ακόμη μια σεζόν σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο... έναν απ' τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες στο TEATRO θα μας παρουσιάσει και τα τραγούδια της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό». Ξεχωριστή στιγμή η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Μαζί τους το πιο hot συγκρότημα της νεολαίας, οι VEGAS που με τις επιτυχίες τους αλλά και την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία δίνουν το δικό τους στίγμα στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα. Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η ανερχόμενη Ειρήνη Δανιήλ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης