Κόβεται η εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο Mega Κύπρου

Στην Ελλάδα μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να είναι πολύ καλά για το δίδυμο της ενημέρωσης αλλά στην μεγαλόνησο τα πράγματα είναι διαφορετικά με τις επιδόσεις να είναι πολύ κάτω και από το 10%. Αποτέλεσμα αυτού να κοπεί το "Κοινωνία Ώρα μηδέν".

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Κύπρου και συγκεκριμένα στις τηλεοπτικές στήλες, που αναφέρεται στα προβλήματα του Mega της Μεγαλονήσου, διαβάζουμε ότι θα κοπεί η εκπομπή των ΟικονομέαΚαμπουράκη λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Η εκπομπή που αναμεταδίδεται καθημερινά στη Μεγαλόνησο δεν ξεπερνάει το 5% και η απόφαση να αντικατασταθεί θεωρείται ειλημμένη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. Το κανάλι που το χρηματοδοτεί η αρχιεπισκοπή στην Κύπρο έχει δυσκολίες φέτος με τον ανταγωνισμό και ο Γιώργος Παπαδάκης σημειώνει τεράστιες επιδόσεις με αποτέλεσμα το ενημερωτικό πρόγραμμα με το έμπειρο δίδυμο να μην έχει την αποδοχή που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι μια είδηση που έχει ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επηρεάσει τα ελληνικά δεδομένα μιας και οι τηλεθεάσεις αγγίζουν το 20% σε καθημερινή βάση.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης