Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση στην Ελένη Μενεγάκη για την απόλυση της γυναίκας του

Άν δε στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε σκοτώσει λέει η παροιμία και αυτό ταιριάζει στον γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δε μπόρεσε να μην μιλήσει για τον τρόπο που απέλυσε ο ΑΝΤ1 την σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη.

Σπάνια αποφασίζει να μιλάει ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής , αλλά όταν το κάνει , γίνεται καυστικός και σίγουρα αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Στο στόχαστρό του μπήκε το πρώην του κανάλι. Να ελαφρύνει το κλίμα ήθελε η Ελένη Μενεγάκη μετά από τη συζήτηση για την οικονομική κρίση και τα όσα περνάνε οι Έλληνες και ρώτησε τον καλεσμένο της, τι κάνει η γυναίκα του μετά την απόλυσή της. Που να περίμενε ότι το κλίμα θα γινόταν όμως ακόμα πιο βαρύ και σε οξύ τόνο . Η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Μάνεσης στην Ελένη ήταν: «Η γυναίκα μου ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που την απέλυσε σε μια δύσκολη περίοδο. Μας έδωσε μια σημαντική οικονομική ανάσα, διότι πήρε μια γενναία αποζημίωση λόγω περικοπών ασχέτως που μετά ακολούθησαν προσλήψεις».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως σύντομα θα δούμε την Φαίη Μαυραγάνη στο διαδίκτυο, ενώ ο ίδιος, ανέφερε με χιούμορ, πως αν χάσει τη δουλειά του θα γίνει φοροφυγάς. Ο Νίκος Μάνεσης παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον Αlpha το δελτίο ειδήσεων και τα ποσοστά του είναι κοντά στο 15%. Όλα δείχνουν ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στο δυναμικό του σταθμού μιας και ο Δημήτρης Κοντομηνάς εκτιμά πολύ την εμπειρία και την αξία του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης