Δέσποινα Βανδή: το παρασκήνιο μιας φωτογράφησης

Όλο το παρασκήνιο και αδημοσίευτες φωτογραφίες από το άλμπουμ της Δεσποινας Βανδή.

Πίσω από τα πιο απλά πράγματα ή τις πιο απλές φωτογραφίες στη συγκεκριμένη περίπτωση, κρύβεται μια περίπλοκη ιστορία. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης για το νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή δικαίωσε τους συνεργάτες της και την εταιρία. Το ίδιο το εξώφυλλο δημοσίευσε χθες βράδυ η Δέσποινα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Η φωτογράφηση έγινε στις 4 Απριλίου σε μια επιβλητική μονοκατοικία στην Εκάλη και διήρκησε περισσότερες από 12 ώρες. Λίγες μέρες νωρίτερα ο φωτογράφος Κώστας Αυγούλης και η Δέσποινα αποφάσισαν ότι το κόνσεπτ θα έμενε πιστό στον τίτλο του CD "Άλλαξα". Έτσι η απλότητα, χωρίς υπερβολές και επιτήδευση θα ήταν η κεντρική ιδέα της φωτογράφησης.Τα σχέδιά τους όμως, ανατράπηκαν από τις καιρικές συνθήκες. Η ημέρα εκείνη ήταν ιδιαίτερα σκοτεινή και συννεφιασμένη, ενώ δεν σταμάτησε να βρέχει. Έτσι ενώ αρχικά ήθελαν όλη η φωτογράφηση να γίνει σε εξωτερικούς χώρους, αναγκαστικά όλες οι λείψεις έγιναν σε εσωτερικούς χώρους. Μάλιστα η λήψη του εξωφύλλου έγινε στις 9 και 10 το βράδυ, ενώ το γλυκό ανοιξιάτικο φώς πίσω απ την εικόνα της Δέσποινας, είναι προβολείς.


Τα ρούχα επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ενώ στο μακιγιάζ ο Δημήτρης Γιαννέτος είχε ελάχιστη δουλειά, μια και σε όλη την φωτογράφηση η Δέσποινα είναι άβαφη. Συνεργάτης της μας είπε πώς "χρησιμοποιήθηκε μόνο λίγο κραγιόν, ούτε καν βάση και μάσκαρα".
Περισσότερες φωτογραφίες θα υπάρχουν στο βιβλιαράκι που θα συνοδεύει το άλμπουμ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης