Η Miranda Kerr δεν θεωρεί τον εαυτό της sex symbol

Ο Άγγελος της Victoria's Secret μίλησε στο φεστιβάλ της Vogue για το αν η ίδια αισθάνεται σέξι, αλλά και για την εικόνα που έχει για τον εαυτό της.

. «Δεν είναι κάτι το οποίο εγώ αντιλαμβάνομαι, και σίγουρα δεν έχει σχέση με τον τρόπο που βλέπω εγώ τον εαυτό μου», είπε σχετικά. «Πιστεύω ότι είναι σίγουρα μία ταμπέλα που προέρχεται από την συνεργασία μου με τα Victoria's Secret, γιατί το συγκεκριμένο brand έχει τόσο σέξι items και όλα τα μοντέλα εκεί είναι τόσο όμορφα. Νιώθω άνετα με τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν βλέπω με αυτό τον τρόπο τον εαυτό μου!».

Η Kerr μίλησε, όμως, και για την συνεργασία της με τον διάσημο οίκο lingerie. «Η ατμόσφαιρα είναι ωραία, συναρπαστική, girly και o αέρας μυρίζει λακ», είπε αστειευόμενη. «Πριν το show είναι όλα ηλεκτρισμένα και τα άλλα κορίτσια είναι πολύ αστεία. Είναι πολύ ωραίο show- ένα από τα αγαπημένα μου».

Φυσικά, το γεγονός ότι δεν νιώθει σύμβολο του σεξ δεν σημαίνει ότι η Kerr δεν νιώθει και αυτοπεποίθηση για την εικόνα της. Τι συμβουλεύει τις άλλες γυναίκες; «Ποτέ δεν επικεντρώνομαι στα αρνητικά. Όλοι έχουμε στοιχεία πάνω μας που δεν μας αρέσουν αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο υγιές και θετικό να ασχολούμαστε με τα δυνατά στοιχεία της εμφάνισής μας, αυτά που μας αρέσουν- να μην είμαστε πολύ σκληρές με τους εαυτούς μας. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ομορφιά και διαφορετικά καλά στοιχεία και πιστεύω ότι αυτά είναι που πρέπει να μάθουν οι γυναίκες να αγαπάνε πάνω τους, αλλά και να αποδεχτούν το γεγονός ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης