Type-F.com: Το νέο site της Tyra Banks

Η παρουσιάστρια του αμερικανικού Next Top Model ετοιμάζει την προσωπική της ιστοσελίδα και κάνει μαθήματα στο Harvard για τη διαχέιρισή του.

Η ταλαντούχα Tyra Banks, παρουσιάστρια του «America’s Next Top Model», αποκάλυψε γιατί παρακολουθεί μαθήματα στο Harvard. Ο λόγος είναι πως αποφάσισε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το νέο της επιχειρηματικό project και θέλησε να αποκτήσει τα σωστά ακαδημαϊκά εφόδια για να το υποστηρίξει.

Πρόκειται για το δικό της προσωπικό site που θα oνομάζεται «Type F» –από τις λέξεις fashion ή fashion-forward σύμφωνα με την Tyra. Το όμορφο μοντέλο σύντομα ολοκληρώνει τα μαθήματά στο πανεπιστήμιο και μας υπόσχεται πως σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχει τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδας της που θα παρουσιάζει οτιδήποτε κανούργιο συμβαίνει στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

H σελίδα έχει ήδη αναρτηθεί και έχει αρχίσει να μετρά η αντίστροφη μέτρησή μέχρι της 15 Μαρτίου που θα ξεκινήσει η λειτουργία του site. Στο πλευρό της η Tyra έχει ένα σημαντικό συνεργάτη την Demand Media και την πρώην διευθύντρια digital media της NBC Universal, Lisa Kraynak.


-- powered by LIVESTRONG.COM
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης