Ποιας star η κόρη φεύγει από το σπίτι για να γλιτώσει από τη... γκρίνια της;

Γωγώ Φούντα

Μπορεί να είναι διάσημη αλλά είναι και μάνα!

Η πρωτότοκη κόρη της βασίλισσας Madonna, Lourdes, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και να πάρει τη ζωή στα χέρια της! Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζει με την οικογένειά της, προκειμένου να σπουδάσει τέχνες σε κολλέγιο της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, είναι τόση η λαχτάρα της για ανεξαρτησία που είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα δίδακτρα ολομόναχη χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από την ζάμπλουτη μητέρα της. Άτομο από το περιβάλλον της Madonna αποκαλύπτει: «H Lourdes έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τη σειρά ρούχων της Material Girl, ώστε να μην έχει καμία απολύτως ανάγκη τα χρήματα της Madge. Είναι έτοιμη πλέον να ζήσει ως ενήλικη και να αναλύψει τον κόσμο. Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος που την ωθεί να φύγει από το σπίτι, είναι η πολύ αυστηρή και καταπιεστική συμπεριφορά της μητέρας της».

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Madonna τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της ζητήματα, είναι κυριολεκτικά κέρβερος! Επιπλέον η 16χρονη Lourdes, έχει πλέον βαρεθεί να βρίσκεται μονίμως στα φώτα της δημοσιότητας με τους paparazzi να την ακολουθούν παντού. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν ακολούθησε την μαμά στην τελευταία της περιοδεία.

Το «χάνει» το κοριτσάκι της η Madonna...

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο hot μαμάδες της μουσικής!

Ποια διάσημη θα λανσάρει τη δική της γραμμή ρούχων που θα αφορά και πιο «παχουλά» κορίτσια;

Θέλει το κατοικίδιό σας να ντυθεί Madonna; κανένα πρόβλημα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης