Leonardo Di Caprio: Χώρισε γιατί του ζήτησε... γάμο!

Γωγώ Φούντα

Είναι αμετανόητος εργένης και δεν χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει!

Άλλος ένας αναπάντεχος και ξαφνικός χωρισμός είναι κεντρικό θέμα τις τελευταίες μέρες στο Hollywood. O λόγος για το διάσημο ηθοποιό Leonardo Di Caprio και το μοντέλο της Victoria's Secret, Erin Heatherton.

Οι δυο τους, άρχισαν να βγαίνουν τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά το χωρισμό του Leo με την Blake Lively. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, τέλος στη σχέση τους είχε βάλει η ίδια η Lively, προφανώς γιατί προτίμησε τον Ryan Reynolds. Οι κακές γλώσσες λοιπόν υποστηρίζουν, ότι η αιτία του χωρισμού του star του Hollywood από την μοντέλα αγαπημένη του, είναι η ζήλεια του για το γάμο της πρώην του, 2 μήνες πριν.

Άτομο από το περιβάλλον του Di Caprio υποστηρίζει: «Ο Leonardo και η Erin έχουν χωρίσει εδώ και αρκετές βδομάδες. Ωστόσο, έχουν ακόμα επαφή καθώς αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλο. Η κύρια αιτία του χωρισμού τους, ήταν το φορτωμένο τους πρόγραμμα το οποίο δεν τους άφηνε ελεύθερο χρόνο για την προσωπική τους ζωή».

Ωστόσο, μία άλλη πηγή αποκαλύπτει: «Ο Leonardo χώρισε την Erin επειδή αυτή ζητούσε επισημοποίηση και κατ' επέκταση γάμο. Όλοι γνωρίζουμε την απέχθεια του Leo για το γάμο, και πως πάντα όποτε σοβάρευε μία σχέση του, επέλεγε να χωρίσει. Οπότε το μεγάλο λάθος της Erin ήταν ότι ζήτησε αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν».

Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο σενάριο φαντάζει πολύ πιο πιθανό. Μήπως απλά ο Leo θέλει να κάνει μία προσπάθεια με την Demi Moore η οποία τον πολιορκεί τελευταία;

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Θέλει σαν τρελή να τα φτιάξει με τον Leonardo Di Caprio!

Η Erin Heatherton αποδεικνύει πως για να είσαι το κορίτσι του Leonardo Di Caprio θέλει δουλειά πολύ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης