H υψηλή ραπτική παράπεσε στενή στην Joan Collins

Η θρυλική «Alexis» λιποθύμησε στο πάρτι του Vanity Fair επειδή η τουαλέτα της ήταν αυτό που λέμε, «τσίτα».

Πόσες, άπειρες, αμέτρητες φορές, έχουμε παρακολουθήσει τις παρελάσεις των διασήμων στα κόκκινα χαλιά διάφορων τελετών και δεξιώσεων, έχοντας πάντα την εξής απορία καρφωμένη στο μυαλό μας, όποτε βλέπουμε τις επώνυμες κυρίες μέσα στις haute couture τουαλέτες τους: «Πως αντέχει μέσα σε αυτό το τσίτι και δεν έχει λιποθυμήσει;»;

Τελικά δεν είναι και τόσο παράλογη η απορία μας, μιας και η Joan Collins απέδειξε πως μια λιποθυμία από υπερβολική σύσφιξη σχέσεων μεταξύ σώματος και υψηλής ραπτικής, μπορεί να συμβεί.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Oscars την Κυριακή, παρά τα 77 της χρόνια, φορώντας μια δημιουργία σε μωβ αποχρώσεις του σχεδιαστή Georges Hobeika. Φαίνεται όμως πως το φόρεμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που την έπνιξε. Στο after party που διοργάνωσε το περιοδικό Vanity Fair την ίδια βραδιά, η Collins δεν άντεξε το στενό κόψιμο του φορέματος και λιποθύμησε στα χέρια του άντρα της, Percy, ο οποίος πανικόβλητος κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Παρ' όλα αυτά η Collins δεν έχασε το χιούμορ της, αφού όταν συνήλθε δήλωσε: «Προφανώς ήταν μια πολύ στενή τουαλέτα. Στριμώχτηκα μέσα της και απέφυγα να φάω πολύ στο πάρτι του Vanity Fair. Απ' ότι φαίνεται λιποθύμησα στα χέρια του Percy και αυτός τρόμαξε και κάλεσε ασθενοφόρο –το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν πιο ευρύχωρο από τη λιμουζίνα και, χάρη στις σειρήνες, πολύ πιο ευέλικτο μέσα στην κίνηση του Hollywood».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης