Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Leonardo di Caprio;

Είναι hot, παρότι δεν είναι μοντέλο!

Ο Leonardo DiCaprio φυσικά δεν έχει μάθει να μένει μόνος για πολύ. Τι για πολύ- καθόλου. Ο διάσημος ζεν-πρεμιέ δεν είναι και τόσο... 'πρεμιέ' στις όμορφες γυναίκες. Γνωστός μοντελοφάγος κατά συρροή, αποφάσισε να κατακτήσει μία ακόμη αιθέρια και πάντα ξανθιά ύπαρξη. Ιδού, λοιπόν, η νέα του λατρεία: η ανερχόμενη ραγδαία, Margot Robbie!

Η εν λόγω δεσποινίδα μπορεί να είναι δύο μέτρα, κούκλα, σέξι και ξανθιά γαλανομάτα όπως του αρέσει αλλά δεν είναι μοντέλο. Για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό ο ηθοποιός αλλάζει κατηγορία και επιλέγει άλλο επάγγελμα. Τα έφτιαξε με την συμπρωταγωνίστριά του στο "The Wolf of Wall Street," και από ό, τι γράφεται το ειδύλλιο προμηνύεται καυτό!



Τα νέα έχουν ως εξής: Από την περασμένη εβδομάδα ο Leo τη βγάζει .... ολονυχτίς στο διαμέρισμα της Margot στο New York City. Πέρασαν μάλιστα μαζί και το βράδυ των γεννεθλίων του το Νοέμβρη. Πηγές από τα γυρίσματα αναφέρουν πως: 'Η χημεία ανάμεσα στον 38χρονο σταρ και τη νεαρή ηθοποιό είναι απίστευτα έντονη. Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο'.

Διαβάστε ακόμη:

H Jessica Simpson προσπαθεί μάταια να κρύψει την κοιλίτσα της

O Romeo Beckham στη νέα Burberry καμπάνια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης