Kim Kardashian: Την κατηγορούν ότι καταστρέφει την καριέρα του Kanye

Γωγώ Φούντα

Άραγε η Kim θα πάρει στο λαιμό της το διάσημο ράπερ;

Θυμάστε που κάποτε ο Kanye West έκανε την μία επιτυχία μετά την άλλη και ήταν ένας από τους διασημότερους ραπερ παγκοσμίως λόγω των τραγουδιών του και μόνο; Η εποχή αυτή πέρασε ανεπιστρεπτί και πλέον το κακό αγόρι της μουσικής έχει καταντήσει περιφερόμενος... θίασος!

Ο λόγος φυσικά είναι το ειδύλλιό του με την reality star Kim Kardashian και φυσικά οι αλεπάλληλες δημόσιες εμφανίσεις τους, οι οποίες έχουν καταντήσει καθημερινό φαινόμενο! Είναι μάλιστα τέτοια η επιρροή της Kim στην ζωή του Kanye, που ήδη οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για κατιούσα της καριέρας του ράπερ λόγω του ρομάντζου που ζει τελευταία: «Η προσωπική του ζωή εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Κάθε φορά που δίνει μία συναυλία όλοι αναρωτιούνται αν η Kim θα είναι εκεί, κάτι που προφανώς του κάνει μεγάλο κακό, ειδικά αν θέλει να τον πάρουν στα σοβαρά», υποστηρίζει άτομο από την μουσική βιομηχανία.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα Kardashian είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την δημοσίοτητα και την υπερβολή. Λογικά ο Kanye γνώριζε εξαρχής ότι έμπλεκε με την... λαίλαπα που ακούει στο όνομα Kim. Και αν κρίνουμε από τη διάρκεια της σχέσης τους, μάλλον του αρέσει! Οπότε ας μην ανησυχούμε για το παιδί, θα τον βρει το δρόμο του!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian- Kanye West: ποιος φόρεσε καλύτερα τη givenchy δερμάτινη φούστα;

Kim Kardashian: η καθημερινότητα της ριάλιτι star μέσα από τις αμέτρητες φωτογραφίες της

Ποια διάσημη celebrity έφυγε σαν κυνηγημένη, από την πίσω πόρτα κέντρου πλαστικής χειρουργικής;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης