Η Kate Moss σε talent show (;)

Το επόμενο εγχείρημα του supermodel αναμένεται να είναι διαφορετικό

Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Kate Moss να συμμετέχει στο βρετανικό X Factor, ως σύμβουλος styling των συμμετεχόντων. Αφορμή για τις φήμες υπήρξε μία δήλωση του διάσημου κριτή του show, Simon Cowell ο οποίος δήλωσε ότι θεωρεί το supermodel την πλέον κατάλληλη γι' αυτή την θέση.

Insider της παραγωγής του talent show δήλωσε στην βρετανική Mirror: «Ο Simon ψάχνει τρόπους να ανανεώσει το show και, μία από τις ιδέες που σκοπεύει να προτείνει στην παραγωγή είναι να φέρει την Kate Moss. Ξέρει πόσο σημαντικό είναι το styling των διαγωνιζόμενων και ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο σίγουρα θα ανεβάσει σημαντικά τον πήχη. Η Kate μπορεί να δίνει συμβουλές στους συμμετέχοντες για το πώς να ντυθούν αλλά και τον τρόπο να φροντίσουν τους εαυτούς τους και να δείχνουν υπέροχοι για πολλά χρόνια ακόμα».

Εκπρόσωπος Τύπου του Cowell, πάντως, δήλωσε ότι «ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις», σε σχέση με την Moss, αλλά επιβεβαίωσε, ακόμα, ότι μετά τον Ιανουάριο, θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:
Βήμα-βήμα: Το sexy cat eye της Kate Moss
Eίναι αυτό κορμί ακριβοπληρωμένου μοντέλου;
Η retro chic φωτογράφηση της Kate Moss

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης