Η Julia Roberts δεν φοβάται να πει τη λέξη από «γ»

Για την υπεράσπιση της τέχνης, ακόμα και μια σταρ του  Hollywood μπορεί να παρεκτραπεί.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Julia Roberts μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Eat, Pray, Love», Javier Bardem, και την νέα του ταινία «Biutiful», όπου ο ισπανός ηθοποιός υποδύεται έναν αρχηγό του εγκλήματος αλλά και πατέρα, που πάσχει από μία ανίατη ασθένεια.

Ήταν τόσο ενθουσιασμένη μάλιστα με την ερμηνεία του που, όπως ανέφερε η ίδια, «όση ώρα την έβλεπα (την ταινία), έπρεπε συνεχώς να την σταματάω και να λέω στον εαυτό μου "Ok, αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα στον Javier"». Όλη η συνέντευξη συνέχισε να κυλάει έτσι, με την Roberts να πλέκει το εγκώμιο του Bardem, μέχρι τη στιγμή που ο δημοσιογράφος την ρώτησε τι θα γίνει αν τελικά ο ηθοποιός δεν καταφέρει να προταθεί για Όσκαρ.

Τότε, η Roberts απελπισμένη από τη σκέψη και μόνο, απάντησε: «Αν δεν υπάρχει ελπίδα για το ταλέντο, τότε την έχουμε γ....». Όποιος είχε σκεφτεί πως το αυθόρμητο κορίτσι από το Pretty Woman είχε εξαφανιστεί από την σουπερστάρ ηθοποιό, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης