H Gwyneth Paltrow χωρίς εσώρουχο!

Γωγώ Φούντα

Δεν βγήκε τυχαία η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη!

Θυμάστε που η Gwyneth Paltrow ήταν μία σεμνή, όμορφη και πολύ ταλαντούχα κοπέλα που ντυνόταν άκρως συντηρητικά και χαμογελούσε ντροπαλά στο φακό; Εκείνες οι μέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον η διάσημη ηθοποιός, είναι μία σέξι γυναίκα!

Δικαιολογώντας στο έπακρον στον τίτλο που πήρε πρόσφατα, αυτόν της πιο όμρφης γυναίκας του κόσμου, κατέφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας IronMan 3 στο Los Angeles και κυριολεκτικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Εκτός φυσικά από την υποδειγματική της εμφάνιση για ακόμη μία φορά, επεφύλαξε και μία μικρή έκπληξη στο αντρικό, κυρίως κοινό, καθώς το φόρεμα της στα πλάγια ήταν... διαφανές αποκαλύπτοντας τους σέξι και γυμνασμένους της μηρούς! Φυσικά, ως fashion icon που σέβεται τον εαυτό του επέλεξε να μη φορέσει εσώρουχο, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό, με την καλή έννοια πάντα!

Αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το κορμί έπειτα από δύο γέννες και έχοντας προ πολλού περάσει τα 20, σας ενημερώνουμε ότι το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα έχει προέλθει έπειτα από πολλές θυσίες, που αν κρίνουμε από το θέαμα, μάλλον αξίζουν τον κόπο!

Διαβάστε επίσης:

Το διατροφικό μυστικό της Gwyneth Paltrow και η θυσία που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ

Πρωτιά... ντροπής: Η Gwyneth Paltrow είναι η πιο μισητή star των HΠΑ!

H Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πώς ερωτεύτηκε τον Chris Martin

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης