Cara: δείχνει «χαμένη» στο after-party του Met Ball

Με βλέμμα χαμένο στο κενό αποθανατίστηκε η Cara Delevingne καθώς έφευγε από το after-party του Met Ball.

 

Βγαίνοντας από το after-party του φετινού Met Gala μαζί με την πολύ καλή της φίλη Rita Ora η Βρετανίδα μοντέλο Cara Delevingne έδειχνε χαμένη, καθώς οι φωτογράφοι την αποθανάτιζαν με τα μάτια της να μην μπορούν να εστιάσουν στα φλας.

Λίγο μετά τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη να πέφτει από την τσάντα της η Cara δίνει και άλλη τροφή για δημοσιεύματα περί χρήσης ναρκωτικών βάζοντας την καριέρα της σε κίνδυνο, όντας όμως πολύ τυχερή.

Οι φωτογραφίες με το σακουλάκι με την υποτιθέμενη κοκαΐνη κυκλοφόρησαν λίγο πριν το Met Ball, οπότε δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ως νέο τεράστια διάσταση, καθώς οι celebrities που παρευρέθηκαν στο μεγαλύτερο ανοιξιάτικο fashion event της Νέας Υόρκης τράβηξαν πάνω τους όλη την προσοχή. Αμέσως μετά ήρθε το φιλί της Cara με την Sienna Miller στο after-party του Met Ball που έβαλε αυτές της τις φωτογραφίες με το χαμένο βλέμμα σε δεύτερη μοίρα (αν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αγαπούν κάτι περισσότερο από τα σκάνδαλα με τα ναρκωτικά είναι δύο διάσημες ξανθιές να φιλιούνται με πάθος).

Διαβάστε επίσης:

Cara: το πρόσωπο του εξωφύλλου της Miss Vogue

Cara Delevingne: άλλο ένα εξώφυλλο στη Vogue

Abbey Lee Kershaw: έκανε τη «δήλωσή» της σηκώνοντας το φόρεμά της στο Met Ball after party

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης