Star του Hollywood δηλώνει και... σοκάρει: «Έχω μόλις 8 ζευγάρια παπούτσια»!

Γωγώ Φούντα

Μία δήλωση που όντως μας εξέπληξε!

Μπορεί να είναι διάσημη ηθοποιός, και μάλιστα από εφηβική ηλικία, και μπορεί να έχει συγκεντρώσει μία αξιοσέβαστη περιουσία, η οποία της επιτρέπει, χωρίς υπερβολή, να μην ξαναδουλέψει για την υπόλοιπη ζωή της, αλλά η Emma Watson φαίνεται να είναι μία αρκετά προσγειωμένη νεαρά!

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών Harry Potter η οποία έγινε star εν μία νυκτί, έδωσε μία συνέντευξη με αφορμή την νέα της ταινία και είπε πράγματα τα οποία από ηθοποιό του Hollywood και μάλιστα αυτής της ηλικίας, δεν τα περιμέναμε! «Είμαι κατά του υπερκαταναλωτισμού, που έχουν πολλές συνάδελφοι. Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό. Εγώ για παράδειγμα έχω μόλις 8 ζευγάρια παπούτσια. Ίσως ακουστεί υποκριτικό σε κάποιους καθώς σε πρεμιέρες και events εμφανίζομαι με ρούχα διάσημων σχεδιαστών, αλλά αυτά είναι αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά μου. Όσο για τον όρο celebrity, δεν μπορώ να πω ότι τον αποδέχομαι. Για την ακρίβεια, δεν με θεωρώ καν celebrity», είπε η Watson.

Μία φωτεινή εξαίρεση στον Χολιγουντιανό κανόνα; Ο χρόνος θα δείξει... Πάντως για την ώρα κέρδισε ακόμα περισσότερο τη συμπάθειά μας!

Διαβάστε ακόμη:

Η Heidi Klum...ξεβάφει το tattoo που είχε κάνει για τον πρώην σύζυγό της, Seal!

Τι (σατανικό) κόλπο έκανε η Kim Kardashian για να δει πόσο καλούς φίλους έχει;

Δείτε τη sexy εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στα MAD VMA 2013!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης