Jennifer Aniston-Courteney Cox: Γιατί δεν λένε ούτε καλημέρα οι δύο διάσημες (πρώην) φίλες;

Γωγώ Φούντα

Και ο λόγος απλά αστείος!

Aν νομίζατε ότι μόνο οι φιλίες των κοινών θνητών αντιμετωπίζουν προβλήματα και πισώπλατα μαχαιρώματα είστε πολύ γελασμένες! Η αλήθεια είναι ότι οι διάσημες φιλίες δεν στερούνται ίντριγκας και απαραίτητης δόσης εγωισμού, με αποτέλεσμα να τερματίζονται άδικα και άδοξα εν μία νυκτί!

Μία από αυτές είναι και η φιλία των πρώην Friends, κυριολεκτικά και μεταφορικά, Jennifer Aniston και Courteney Cox, οι οποίες παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κολλητές για πάνω από 20 χρόνια, πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να μην λένε ούτε καλημέρα ή αν προτιμάτε goodmorning! Ο λόγος όπως πολύ καλά καταλάβατε, είναι ως συνήθως κάποιος άντρας και δεν είναι άλλος από τον αρραβωνιαστικό της Aniston και μέλλοντα σύζυγό της, όρκο δεν παίρνουμε, Justin Theroux, ο οποίος έχει βάλει σκοπό ζωής να κάνει την αγαπημένη του... σκυλάκι!

Είπε λοιπόν να ξεκινήσει την αποστολή του με το να απομακρύνει την Jen από τους παλιούς της φίλους, καθότι θεωρεί ότι είναι πολύ κακή επιρροή για εκείνη! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι η απουσία της Aniston από τα γενέθλια της Cox λίγες μέρες πριν, με την δικαιολογία ότι ήταν πολύν κουρασμένη(!), ακόμα κι εμείς έχουμε περισσότερη φαντασία! Ε τα πήρε και η εορτάζουσα και από τότε οι δύο διάσημες κυρίες είναι στα μαχαίρια! Φήμες λένε, ότι στα τόσα χρόνια της φιλίας τους, η Aniston δεν στάθηκε αυτό που λέμε, βράχος στο πλευρό της κολλητής της, με αποκορύφωμα την περίοδο του διαζυγίου της Cox όπου η καλή της φίλη, της έκανε πάλι νάζια!

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Theroux κάνει ότι θέλει την Jennifer και δίνουμε περισσότερες πιθανότητες απλά η Aniston να μην θέλει πια να έχει επαφές με την Cox! Κρίμα Jennifer, σε θεωρούσαμε πιο ξηγημένη!

Διαβάστε επίσης:

Πλούσια τα ελέη: Ποιος σταρ έβαλε φόρμα και τρέλανε ακόμα περισσότερο τις γυναίκες;

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλλεται ο γάμος τους!

Ποιο διάσημο ζεύγος κλειδώνεται για μέρες στο σπίτι και κυκλοφορεί γυμνό;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης