Ποιος superstar πήρε το απολυτήριο του λυκείου στα 42 του;

Η Καθυστερημένη αποφοίτηση

Μπορεί φαινομενικά να τα έχεις όλα. Φήμη, πολλά χρήματα, ωραία εμφάνιση, θαυμαστές, μεγάλη καριέρα και να σου λείπουν απλά και καθημερινά πράγματα , όπως ας πούμε το απολυτήριο του σχολείου.
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Το ξεχνάς και πας παραπέρα -ειδικά αν είσαι ένας διάσημος πολύεκατομμυριούχος ηθοποιός στα 42 του ή ξεμπερδεύεις με τα απωθημένα σου;

Ο Mark Wahlberg έκανε το δεύτερο και έτσι έγινε ο πρώτος (μαλλον) superstar που παίρνει το απολυτήριό του στα 42. Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς «Δεν τα κατάφερα να αποφοιτήσω. Η κατάστασή μου δεν διέφερε από εκατομμύρια παιδιά που ζουν σε εργατικές γειτονίες περιτριγυρισμένες από ναρκωτικά, βία και έγκλημα. Ήμουν τυχερός που ανακάλυψα ότι μπορώ να παρακολουθήσω το λύκειο online. Για ένα χρόνο περίπου έκανα μαθήματα και μελετούσα, όπου μπορούσα. Στα γυρίσματα, όταν ταξίδευα και στο σπίτι και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι είμαι και επίσημα απόφοιτος του σχολείου. Πήρα το απολυτήριό μου αυτό το καλοκαίρι» και αφού αναφέρει διάφορά άλλα καταλήγει ότι «Είμαι περήφανος να σας συστηθώ σήμερα ως Mark Wahlberg –Απόφοιτος τάξη του 2013».

Τουλάχιστον έχει και ένα και ένα καλό η αποφοίτησή του. Δεν θα χρειαστεί να πάει στο reunion 20 χρόνια μετά μια και όλοι ξέρουν ποιος είναι και τι έγινε στη ζωή του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης