Lady Gaga: Η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας της

Κάποιος να τη μαζέψει!

Σε μια σκληρή βιομηχανία όπως είναι αυτή του Hollywood σημασία έχει να σε προσέχουν και να τραβάς τα φλας των φωτογράφων πάνω σου, όχι πάντα για το σωστό λόγο και ούτε απαραίτητα για κάτι που έχει σχέση με τη επάγγελμά σου.
Εδώ και αρκετό καιρό τη φήμη της Lady Gaga έχει επισκιάσει η πιτσιρίκα Miley Cyrus, η οποία άλλοτε με τον sexy χορό της, άλλοτε με τις προκλητικές φωτογραφίες με τη γλώσσα έξω ή με τις ημίγυμνες πόζες της, κλέβει όλα τα πρωτοσέλιδα.

Έτσι η λογική εξέλιξη ήταν η Lady Gaga να απαντήσει με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: τις ιδιόμορφες και εκκεντρικές της εμφανίσεις, ομως αυτή τη φορά το παράκανε και εμφανίστηκε στα μουσικά βραβεία του YouTube ντυμένη κάτι, που δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά μόνο αν το δει κανείς μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.

Κάποιοι είπαν πώς είναι μια ύστατη απελπισμένη προσπάθεια της τραγουδίστριας να συγκεντρώσει τα βλέμματα που μας φέρνει γέλια ή κλάματα, ανάλογα με το πως το βλέπει κανείς. Άλλοι μεταξύ αστείου και σοβαρού σχολίασαν ότι η Lady Gaga χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια από ειδικούς!

Η τρομακτική ψεύτικη μεταλλική μασέλα που φοράει στο στόμα της πρόκειται για ένα κόσμημα από την εταιρία Gilding Primal Instinct που κοστίζει 180 δολάρια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης